25.7 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «Τσο Τσανγκ» από τον Χάρι Πότερ εισβάλλει στην τέταρτη σεζόν του Μπρίτζερτον

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντηση με Έλληνα σουβλατζή στη Νέα Υόρκη – Ο διάλογος

Έλληνα σουβλατζή εντόπισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη...

Απίστευτη ανατολή σήμερα στη Λάρισα με χρώματα του ονείρου… (φωτο)

Μια υπέροχη μέρα ξημέρωσε σήμερα για όσους Λαρισαίους είχαν...

Σχολεία: Κατάληψη στο Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Σφακιά με αίτημα προσλήψεις εκπαιδευτικών

Και κατάληψη περιλαμβάνουν οι αντιδράσεις στα σχολεία, ενάντια τα...

Δύο χρόνια μετά το επεισοδιακό παρασκήνιο του «Μην ανησυχείς, αγάπη μου», η Ολίβια Γουάιλντ επιστρέφει

Ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτρια είναι οι ιδιότητες που εναλλάσσονται...

Σφίξτε τους κορσέδες σας και ετοιμαστείτε για πολλά κουτσομπολιά της υψηλής κοινωνίας, καθώς το Μπρίτζερτον ξεκίνησε επίσημα να γυρίζει την τέταρτη σεζόν – και παρουσίασε τα νέα μέλη του καστ.

Μαζί της θα είναι η Michelle Mao και η Isabella Wei, οι οποίες θα υποδυθούν τις δύο κόρες της, τη Rosamund και την Posy – η πρώτη είναι όμορφη, κάπως ματαιόδοξη και έχει στο στόχαστρό της τον Benedict- η δεύτερη είναι πιο ευγενική και συχνά επισκιάζεται

Η επιτυχημένη σειρά θα θέσει στο επίκεντρο τον δεύτερο, πιο ελεύθερο γιο του Bridgerton, τον Benedict (τον υποδύεται ο Luke Thompson), ο οποίος αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν ότι είναι pansexual. Η ιστορία του θα βασίζεται στο τρίτο μυθιστόρημα της Julia Quinn, An Offer From A Gentleman, και θα πρωταγωνιστήσει μαζί με μερικά νέα μέλη του καστ.

Οι νέες προσθήκες

Η Katie Leung, που έγινε γνωστή ως Cho Chang (Τσο Τσανγκ) στη σειρά Χάρι Πότερ, θα αναλάβει το ρόλο της Lady Araminta Gun, που είναι αριστοκράτισσα -δύο φορές παντρεμένη και δύο φορές χήρα- και έχει δύο κόρες που θέλει να παντρέψει με πλούσιους άνδρες.

Μαζί της θα είναι η Michelle Mao και η Isabella Wei, οι οποίες θα υποδυθούν τις δύο κόρες της, τη Rosamund και την Posy – η πρώτη είναι όμορφη, κάπως ματαιόδοξη και έχει στο στόχαστρό της τον Benedict- η δεύτερη είναι πιο ευγενική και συχνά επισκιάζεται.

Η κύρια δράση, ωστόσο, θα περιστρέφεται γύρω από τον Benedict και την εξαντλητική του αναζήτηση για ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον: μια γοητευτική γυναίκα που είναι γνωστή σε αυτόν μόνο ως «Lady in Silver». Η Yerin Ha θα υποδυθεί αυτή τη νέα ηρωίδα, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Sophie Baek: μια γυναίκα που το Netflix περιγράφει ως «μια υπηρέτρια της οποίας η μάσκα – κυριολεκτικά και μεταφορικά – κρύβει μια μυστηριώδη ιστορία».

Η τέταρτη σεζόν του Μπρίτζερτον

Αν το μυθιστόρημα της Quinn αποτελέσει τη βάση για την τέταρτη σεζόν, μπορούμε να περιμένουμε ένα είδος ιστορίας εμπνευσμένης από την εποχή της Σταχτοπούτας. Στο βιβλίο, η νεαρή υπηρέτρια, Sophie, αναγκάζεται να εργαστεί ως υπηρέτρια για τη μητριά της, Araminta, και τις δύο ετεροθαλείς αδελφές της μετά το θάνατο του πατέρα της, του κόμη του Penwood.

Όταν η Araminta, η Rosamund και η Posy πηγαίνουν σε έναν χορό μεταμφιέσεων, η Sophie μπαίνει κρυφά κι αυτή – και γνωρίζει τον Benedict. Είναι έρωτας με την πρώτη ματιά για το ζευγάρι, αλλά, φοβούμενη ότι εκείνος δεν θα την αποδεχτεί γι’ αυτό που πραγματικά είναι, η Sophie κρύβει την ταυτότητά της πίσω από μια μάσκα. Αφού ανταλλάξουν ένα φιλί, φεύγει από το χορό και οι δυο τους χωρίζονται – αλλά όχι πριν ο Benedict καταφέρει να αρπάξει ένα γάντι από το χέρι της.

«Αυτό που με τράβηξε στη Sophie ήταν ότι έχει συνεχώς εμπόδια – κάτι που πρέπει διαρκώς να ξεπερνάει», λέει η Ha στο δημοσίευμα. Είτε πρόκειται για αυτή τη μάχη γύρω από την κοινωνική θέση είτε για την προσπάθεια να κρύψει τα συναισθήματά της από τον Benedict.

Η Κορεάτισσα ηθοποιός ένιωσε πραγματικά συνδεδεμένη με τον χαρακτήρα όταν της δόθηκε διαφορετικό επώνυμο, από σεβασμό στον πολιτισμό της (το αρχικό όνομα του χαρακτήρα στα βιβλία της Quinn είναι Sophie Beckett).

*Με πληροφορίες από: TATLER



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ