22 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Αριστοτέλης Μπασδάνης : “Εκβιασμοί, ψευτοδιλήμματα και χτυπήματα κάτω από την μέση δεν έχουν χώρο στην επιχειρηματική κοινότητα που αγωνιά για το αύριο”

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από το Όσλο στη Βουδαπέστη: Τα καλύτερα και τα χειρότερα μετρό στην Ευρώπη

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιες ευρωπαϊκές πόλεις έχουν τα καλύτερα,...

Eυρωζώνη: Προβλήματα για Γαλλία και Γερμανία με συρρίκνωση της επιχειρηματικής δραστηριότητας

Μη αναμενόμενη και απότομη συρρίκνωση κατέγραψε η επιχειρηματική δραστηριότητα...

Σε αντίδραση όσων διακινούνται το τελευταίο διάστημα με αφορμή τις επικείμενες επιμελητηριακές εκλογές ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση -εν προκειμένω στις επιμελητηριακές εκλογές του Νοεμβρίου- η άμιλλα, ακόμη και ο ανταγωνισμός είναι θεμιτά, ίσως και επιβεβλημένα εργαλεία για την ανάδειξη του καλύτερου επιμελητηριακού σχήματος που θα κληθεί να υπηρετήσει σωστά την επιχειρηματική κοινότητα του Βόλου.

Ειδικά, η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία που βρίσκει τον επαγγελματικό κόσμο της Μαγνησίας λαβωμένο από τις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης, η ανάδειξη της καλύτερης Διοίκησης στο Επιμελητήριο Μαγνησίας είναι -και πρέπει να είναι-το ζητούμενο.

Εκβιασμοί, ψευτοδιλήμματα και χτυπήματα κάτω από την μέση δεν έχουν χώρο στην επιχειρηματική κοινότητα που αγωνιά για το αύριο.

Ορισμένοι όμως ξεπερνώντας κάθε ηθικό φραγμό και όριο προσπαθούν ελλείψει προτάσεων με πόλεμο λάσπης να εμπλέξουν το Επιμελητήριο, ακόμη και την ίδια μου την οικογένεια στο «κυνήγι» λίγων ψήφων.

Σε μία ακραία έκφραση ρεβανσισμού υποκινούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας, θέλοντας να σπιλώσουν τόσο το πρόσωπό μου, όσο και τον επιμελητηριακό θεσμό.

Με απόλυτο σεβασμό ως προς αυτό και υπερασπιζόμενος τα τελευταία 13 χρόνια την επιμελητηριακή οικογένεια, δεν προχωρώ σε αποκαλύψεις, ούτε σε μηνύσεις προς το παρόν. Αν συνεχιστεί ωστόσο ο κατήφορος στον οποίο πάνε ορισμένοι με σπασμένα τα φρένα, θα αναγκαστώ να προσφύγω ενώπιον της δικαιοσύνης».

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ