22 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ένα Real Estate όνειρο ζωής με αέρα θαλασσινό

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, εκεί όπου ο αστικός ρυθμός συναντά την ηρεμία του φυσικού τοπίου, βρίσκεται ένα σπίτι που μοιάζει βγαλμένο από όνειρο, πολύ κοντά στη θάλασσα γεμίζοντας τις μέρες με μια αίσθηση ελευθερίας.

Στη Βάρκιζα, μια από τις πιο περιζήτητες και αναπτυσσόμενες περιοχές της νότιας Αθήνας, η BARNES Greece παρουσιάζει μία εντυπωσιακή μονοκατοικία, η οποία επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας και της άνεσης.

Σε οικόπεδο 410 τ.μ., η κατοικία προσφέρει συνολικά 328 τ.μ. τα οποία εκτείνονται σε τρία επίπεδα, καθένα με την δική του ιδιαίτερη ταυτότητα. Το ακίνητο αυτό συνδυάζει μοναδικά την κομψότητα με τη λειτουργικότητα, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αναζητούν μια πολυτελή κατοικία που προσφέρει ιδιωτικότητα, σε συνδυασμό με εύκολη πρόσβαση στις κοσμοπολίτικες ανέσεις της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Ο σύγχρονος σχεδιασμός της κατοικίας δένει αρμονικά με τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος, ενώ οι ευρύχωροι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι μας προσκαλούν για αξέχαστες στιγμές ηρεμίας.

Στο ισόγειο θα βρείτε ένα μεγάλο σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, ιδανικό για βραδιές χαλάρωσης, και μια open plan κουζίνα που πλημμυρίζει με φυσικό φως χάρη στο εντυπωσιακό skylight. Το φως αυτό δημιουργεί μια ζεστή και φωτεινή ατμόσφαιρα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο πρώτος όροφος φιλοξενεί ένα master υπνοδωμάτιο με en-suite μπάνιο, καθώς και ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο που μπορεί να λειτουργήσει ως γραφείο ή καθιστικό. Το κατώτερο επίπεδο προσφέρει ένα ανεξάρτητο, πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα, εξασφαλίζοντας απόλυτη ιδιωτικότητα και άνεση.

Εξωτερικά, το ακίνητο περιβάλλεται από καταπράσινο κήπο, ο οποίος φιλοξενεί μια εντυπωσιακή πισίνα και μια κομψή τραπεζαρία δίπλα στο BBQ – ο ιδανικός χώρος για καλοκαιρινά βράδια κάτω από τα αστέρια. Εδώ θα δημιουργηθούν οι πιο όμορφες αναμνήσεις σας, από φιλικές συγκεντρώσεις έως χαλαρωτικά απογεύματα στον δροσερό κήπο.

Αυτό το σπίτι δεν είναι απλά ένα μέρος για να ζήσετε, αλλά μια επένδυση για το μέλλον, χάριν στην ποιότητα κατασκευής του. Η ύπαρξη εσωτερικού  ανελκυστήρα, στεγασμένου πάρκινγκ και βοηθητικών χώρων όπως το laundry, κάνουν το ακίνητο αυτό ιδανικό για όσους αναζητούν έξτρα παροχές.

Η πολυτελής μονοκατοικία στη Βάρκιζα αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την κοσμοπολίτικη ζωή και ταυτόχρονα την ηρεμία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

 

Η κατοικία αυτή είναι ο ορισμός της πολυτέλειας  και της άνεσης, φέροντας την υπογραφή της BARNES Greece, η οποία έχει καθιερωθεί ως ηγέτης στη διαχείριση πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα και διεθνώς. Με παρουσία σε περισσότερες από 75 πόλεις παγκοσμίως, η BARNES Greece προσφέρει στους πελάτες της μοναδικές υπηρεσίες, βασισμένες στην ασφάλεια, την εχεμύθεια και την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

Το ευρύτατο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει ακίνητα υψηλών προδιαγραφών τόσο σε αστικές όσο και σε παραθαλάσσιες περιοχές, προσφέροντας έτσι τις καλύτερες επιλογές για όσους αναζητούν το κάτι παραπάνω στην αγορά ακινήτων.

Οι υπηρεσίες της BARNES Greece δεν περιορίζονται όμως, στο εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαχειρίζεται. Η εταιρεία, μέσω της συνεργασίας με εξειδικευμένες ομάδες δικηγόρων, συμβολαιογράφων, οικονομολόγων και τραπεζικών, προσφέρει στους πελάτες της την απαραίτητη καθοδήγηση και γνώση για να υποστηρίξει κάθε επενδυτική απόφαση. Παράλληλα, παρέχει πολύτιμες συμβουλές σε τεχνικά θέματα, με τη συνεργασία έμπειρων πολιτικών μηχανικών, αρχιτεκτόνων και interior designers, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

 



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ