27.3 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Ολίβια Μαν απέκτησε δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας μετά τη μάχη της με τον καρκίνο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ηθοποιός Ολίβια Μαν και ο σύντροφός της Τζον Μαλέινι απέκτησαν το δεύτερο παιδί του, έκανε γνωστό η ίδια στο Instagram, μέσω παρένθετης μητέρας ένα χρόνο μετά την είδηση ότι η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. 

«Η Μέι Τζουν Μαλέινι ήρθε στον κόσμο στις 14 Σεπτεμβρίου 2024, τη χρονιά του δράκου», έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοινώνοντας την γέννηση της κόρης της.

«Είχα τόσα πολλά και βαθιά συναισθήματα που δεν μπορούσα να κυοφορήσω εγώ την κόρη μου. Όταν γνώρισα για πρώτη φορά την παρένθετη μητέρα μας, μιλήσαμε από μητέρα σε μητέρα. Μου έδειξε τόση χάρη και κατανόηση, που ήξερα ότι είχα βρει έναν πραγματικό άγγελο. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη μου που κράτησε το μωρό μας ασφαλές για 9 μήνες και έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Είμαι τόσο περήφανη για το μικρό μου δαμάσκηνο, τον μικρό μου δράκο που έκανε το ταξίδι του για να είναι μαζί μας. Η καρδιά μου έχει εκραγεί. Μέι (προφέρεται may) σημαίνει δαμάσκηνο στα κινέζικα», συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι έχει επίσης έναν γιο τον Μάλκομ, δύο ετών, ενώ η ανακοίνωσή τους έρχεται μόλις 2,5 μήνες μετά τον γάμο τους στο σπίτι ενός φίλου στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το AP.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη o l i v i a (@oliviamunn)

Τον Μάρτιο, η Olivia Munn είχε αναφέρει δημοσίως ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού ένα χρόνο νωρίτερα και είχε υποβληθεί σε διπλή μαστεκτομή μετά από τέσσερις χειρουργικές επεμβάσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας και της ανάρρωσης ο Μαλέινι ήταν στο πλευρό της.

«Θα ήταν σαν να σκαρφάλωνα σε ένα παγόβουνο χωρίς αυτόν», είχε δηλώσει στο People.

To άρθρο Η Ολίβια Μαν απέκτησε δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας μετά τη μάχη της με τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ