20.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: «Συμφωνώ με τον Ουγγαρέζο ότι η Λίτσα Πατέρα δεν έπρεπε να “εξαφανιστεί”»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την άποψή της για την αποχώρηση της Λίτσα Πατέρα από τον ΑΝΤ1 εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία συμφώνησε με τα όσα είχε δηλώσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το εν λόγω θέμα.

Η παρουσιάστρια του MEGA, με αφορμή τις σχετικές δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην κάμερα της εκπομπής της, δεν παρέλειψε να κάνει την προσωπική της τοποθέτηση. Θέμα συζήτησης ήταν η ξαφνική και πολυσυζητημένη λήξη συνεργασίας ανάμεσα στη Λίτσα Πατέρα και την τηλεόραση του ΑΝΤ1 μετά από 33 χρόνια.

«Είναι χειμαρρώδης πάντα ο Δημήτρης και πάντα δίνει τίτλους, ακόμα κι όταν αυτοί δεν μπαίνουν ολόκληροι. Εμένα με εντυπωσιάζει που ακόμα εντυπωσιάζεται που βγαίνει το απόσπασμα του τίτλου. Έτσι λειτουργεί, παιδιά», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ σε αυτό που λέει για τη Λίτσα Πατέρα συμφωνώ, ότι δεν έπρεπε απλά να «εξαφανιστεί». Άφησέ τη να βγει στον αέρα να αποχαιρετήσει μετά από 33 χρόνια. «Είναι η τελευταία μου εκπομπή, είμαι εδώ τόσα χρόνια». Εγώ σε αυτό συμφωνώ, είναι έλλειψη σεβασμού», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του MEGA.

«Για τον αποχαιρετισμό λέει ο Δημήτρης, όχι για τη λήξη της συνεργασίας. Κατά τα άλλα, εγώ καταλαβαίνω ότι οι εκπομπές είναι ζωντανοί οργανισμοί, ότι κάθε παρουσιαστής θέλει να κάνει τις επιλογές του.

Μπορεί ο Γιώργος να ένιωθε ότι δεν έχει περιθώριο για ζώδια τώρα στο Πρωινό. Εγώ το σέβομαι αυτό αλλά συμφωνώ στο θέμα του αποχαιρετισμού», επισημαίνει η Σίσσυ Χρηστίδου για την επιτυχημένη αστρολόγο.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ