26.1 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Λιακούλη: «Διακύβευμα των εσωτερικών εκλογών, το μεγάλο και σπουδαίο ΠΑΣΟΚ»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» του τηλεοπτικού σταθμού Mega, με τους δημοσιογράφους Ν. Σιωμόπουλο και Σ. Γκαντώνα, βρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Ερωτηθείσα αρχικά για την εξελισσόμενη εσωκομματική διαδικασία και τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων για το ΠΑΣΟΚ, η Ευαγγελία Λιακούλη σημείωσε ότι «θυμίζω ότι στο πολιτικό συμβούλιο είχα ταχθεί κατά των εκλογών και η άποψή μου ήταν εξαρχής ότι θα έπρεπε να προηγηθεί μια πολιτική διαδικασία και μετά να ακολουθήσει εκλογική διαδικασία, αν τα όργανα το αποφάσιζαν. Η πλειοψηφία όμως αποφάσισε διαφορετικά, συνεπώς τώρα είμαστε σε εκλογές με μια διαδικασία που εξελίσσεται θετικά. Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει στις δημοσκοπήσεις, κάτι που μας χαροποιεί. Το σημαντικό όμως για το ΠΑΣΟΚ, δεν είναι μόνο η άνοδος αυτή, αλλά η πολιτική πρόταση η οποία παρουσιάζεται στην κοινωνία και δημιουργεί κοινωνικές πλειοψηφίες».

Αναφορικά με την επόμενη μέρα των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ και την ενότητα στην παράταξη, η Ευαγγελία Λιακούλη επεσήμανε ότι «απευθύνεστε στη Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας, που υπηρετεί πρωτίστως την ενότητα, προκειμένου στην πρώτη γραμμή να βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ και μετά ο κάθε υποψήφιος. Έχουμε ικανούς ανθρώπους και προσωπικά θα βοηθήσω όποιον/α εκλεγεί, με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο του ώστε το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει μεγάλο και σπουδαίο, καθώς αυτό για μένα είναι το σοβαρό διακύβευμα. Και τούτο όχι για να λυμαίνεται την εξουσία, ούτε για να δημιουργεί νέους επιτελάρχες και επιτελικούς, αλλά για να εκπληρώσει το ρόλο του, που είναι να υπηρετεί τον λαό και την πατρίδα, που τώρα το χρειάζονται όσο ποτέ»

Τέλος, η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση για τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών, χωρίς η Κυβέρνηση να έχει σχέδιο για την αντιμετώπισή τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι η παράταξη που σηκώνει το βάρος και ασχολείται με τις ανησυχίες των πολιτών. Ακούμε από την κυβέρνηση θεωρίες δήθεν για τη βελτίωση της καθημερινότητας, ενώ η κοινωνία είναι σε βαθιά κρίση. Η πολιτική όμως, όπως λέμε όλοι, είναι η τέχνη του εφικτού και το ζήτημα είναι λοιπόν το πώς βιώνουν οι πολίτες την κάθε μέρα, όταν επί 3,5 χρόνια οι σεισμοπαθείς στο Δαμάσι της Λάρισας είναι μέσα στα κοντέινερς όπως και στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης, όταν οι πληγέντες άστεγοι ακόμα δεν έχουν γυρίσει στα σπίτια τους, όταν η λίμνη Κάρλα παραμένει έτσι και τα ψάρια είναι νεκρά,

όταν τα χωράφια μας δεν καλλιεργούνται και οι άνθρωποι κλαίνε στους αγροτικούς δρόμους, ενώ τα παιδιά μας δεν σπουδάζουν στα Πανεπιστήμια γιατί οι οικογένειες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα. Σε μια τέτοια λοιπόν δύσκολη καθημερινότητα, όπου οι πολίτες μένουν απροστάτευτοι, οι θεωρίες και τα μεγάλα λόγια της Κυβέρνησης για τα επιτελικά κράτη συνιστούν καθαρό εμπαιγμό…».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ