23.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Διαγωνισμός δεξιοτεχνίας στην Ποδηλασία

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

 

Το ποδήλατο κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην καθημερινότητα και μετατρέπεται σε αγαπημένο μέσο, όχι μόνο αναψυχής και άθλησης αλλά και αστικής μετακίνησης.

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής  ¨ΗΜΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ¨ , η Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου διοργανώνει αθλητική δράση με επίκεντρο το ποδήλατο , την Κυριακή 22.09.2024 στην παραλία της πόλης μας (κτίριο Πανεπιστημίου) στις 11:00π.μ.

 

Καλούνται όλοι οι μαθητές/τριες , να λάβουν μέρος να δοκιμάσουν  το ταλέντο τους και τις ικανότητές τους να χειρίζονται το ποδήλατο με σιγουριά και ασφάλεια, να διασκεδάσουν σε μία αθλητική γιορτή χαράς και ψυχαγωγίας.

 

Μαθητές/τριες Δημοτικού Σχολείου (τάξεις Γ΄,  Δ΄,  Ε΄ , ΣΤ΄) μπορούν να συμμετέχουν στην γιορτή-διαγωνισμό. Μερικοί έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους μέσω των Σχολείων τους. Όσοι δεν είχαν την ευκαιρία ή τον χρόνο, μπορούν να έρθουν την Κυριακή στην Παραλία του Βόλου και να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην Γραμματεία της εκδήλωσης.

 

Μοναδική υποχρέωση για τη συμμετοχή : κάθε μαθητής/τρια θα φέρει το ποδήλατό του –μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιοσδήποτε τύπος ποδηλάτου- , το κράνος του και να συνοδεύεται από τον κηδεμόνα του.

 

Με αυτή την γιορτή του ποδηλάτου, η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου ,η πρώτη διοργάνωση από το πλούσιο πρόγραμμα προγραμμάτων και εκδηλώσεων  περιόδου  2024-2025 για τους μικρούς μας συμπολίτες, εύχεται σε όλους τους μαθητές , μαθήτριες , εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό των Σχολείων καθώς επίσης στους γονείς ¨Καλή Σχολική Χρονιά¨

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ