22 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκρότηση συνεργείου καταμετρητών των υδρομέτρων από εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


-Στόχος οι απολύτως ορθές μετρήσεις-
Τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΜΒ, που συγκροτούν το συνεργείο καταμέτρησης των υδρομέτρων, συνάντησε στο γραφείο του ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρης Κοπάνας, παρουσία της αντιπροέδρου Δέσποινας Κότογλου και του Γενικού Διευθυντή Δημήτρη Κουτσιφέλη.
Οι μετρήσεις των υδρομέτρων θα γίνονται εφεξής από το δυναμικό της ΔΕΥΑΜΒ με τη συγκρότηση ειδικού συνεργείου. Η εργολαβία μετρήσεων σταματάει, διότι διαπιστώθηκαν λάθη στην καταμέτρηση.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, μιλώντας στους νέους καταμετρητές, τόνισε ότι «στόχος είναι οι μετρήσεις να ανταποκρίνονται στις πραγματικές καταναλώσεις.
Πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη στις καταμετρήσεις για να νιώθει ο καταναλωτής τη σιγουριά ότι πληρώνει για ό, τι καταναλώνει. Η αποτελεσματικότητα της δουλειάς σας ενισχύει την αξιοπιστία της επιχείρησης.
Ήδη από το 2022 κατά τη μέτρηση λαμβάνεται και φωτογραφία του υδρομέτρου. Άρα λοιπόν, ο στόχος να μην καταγράφονται στους λογαριασμούς εσφαλμένες ενδείξεις μπορεί και πρέπει να επιτευχθεί».
Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ επισήμανε στους καταμετρητές ότι δεν πρέπει να παραλείπουν  να καταμετρούν ούτε ένα υδρόμετρο διότι αυτό τελικά αποβαίνει εις βάρος του καταναλωτή.
Οι νέοι καταμετρητές εκπαιδεύτηκαν κατάλληλα και ήδη διεξάγουν καταμετρήσεις που αφορούν το τρίτο τρίμηνο του 2024.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ προανήγγειλε αλλαγή και στη διανομή των λογαριασμών ‘’έτσι ώστε κάθε λογαριασμός να φθάνει στον αποδέκτη του και στην ώρα του’’.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ