17.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Blitz: H Σίρσα Ρόναν υποδύεται μια μητέρα που ψάχνει τον γιο της στο Λονδίνο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρουσίαση του βιβλίου “Γρηγόριος Κωνσταντάς, Άνθιμος Γαζής:- Οι πρωτοπόροι της εκπαίδευσης στην Ελλάδα”

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚεΒιΜαΣύ), οι Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ,...

«Απόβαση» ανθρωπιάς του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας, στα Κανάλια (+video)

Πέρασε κάθε προσδοκία, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας από το ξεκίνημα...

Στο Blitz η 30χρονη ηθοποιός Σίρσα Ρόναν υποδύεται τη Ρίτα, μια μητέρα που ζει στο Λονδίνο μέσα στο χάος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το «επικό της ταξίδι», σύμφωνα με τη σύνοψη, ξεκινάει όταν ο 9χρονος γιος της Τζορτζ (Έλιοτ Χέφερναν) «ξεκινάει μια περιπέτεια, μόνο για να βρεθεί σε τεράστιο κίνδυνο, ενώ η αναστατωμένη Ρίτα αναζητά τον εξαφανισμένο γιο της».

«Τα μικρά πράγματα που φαίνονται τόσο τυχαία, αλλά αποτελούν τεράστιο μέρος του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται, ενεργούν και αντιδρούν»

Το νέο τρέιλερ, που κυκλοφόρησε στις 18 Σεπτεμβρίου, δείχνει τον Τζορτζ να γίνεται μάρτυρας της φρίκης των βομβαρδισμών των δυνάμεων του Άξονα πάνω από το Λονδίνο σε μια στρατιωτική βάση, ενώ η Ρίτα ψάχνει μανιωδώς να τον βρει και υπερασπίζεται άλλους γονείς που είχαν στείλει τα παιδιά τους σε ασφαλέστερα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Φωτογραφίες: Blitz

«Για παράδειγμα, έβρεχε; Τι είδους βροχή;»

Ο 54χρονος Στιβ ΜακΚουίν είναι ο σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός του ιστορικού δράματος, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα ως εναρκτήρια ταινία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου BFI του Λονδίνου στις 9 Οκτωβρίου.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης του «12 χρόνια σκλάβος» ξανασυναντάται στη νέα ταινία με πολλούς μακροχρόνιους συνεργάτες του, όπως ο σχεδιαστής παραγωγής Άνταμ Στοκχάουζεν, η σχεδιάστρια κοστουμιών Ζακλίν Ντουράν και ο συνθέτης Χανς Ζίμμερ.

Ο ΜακΚουίν δήλωσε στο Variety τον Μάιο του 2023 ότι το ντοκιμαντέρ Occupied City για τη ναζιστική κατοχή του Άμστερνταμ τον βοήθησε να ερευνήσει τις λεπτομέρειες της ζωής στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο για το Blitz.

«Ήταν ένα από αυτά τα πράγματα όπου θελήσαμε να εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες», είπε. «Για παράδειγμα, έβρεχε; Τι είδους βροχή; Αυτά τα μικρά πράγματα που φαίνονται τόσο τυχαία, αλλά αποτελούν τεράστιο μέρος του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι σκέφτονται, ενεργούν και αντιδρούν».

Φωτογραφίες: Blitz

*Mε πληροφορίες από: People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: APPLE TV



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ