17.6 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τα Πάθη του Χριστού»: Έρχεται το σίκουελ από τον Μελ Γκίμπσον – Όλα όσα γνωρίζουμε

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή: Χιλιάδες επισκέπτες και τη δεύτερη μέρα στο Πάρκο Τρίτση

Με τη συμμετοχή χιλιάδων επισκεπτών συνεχίστηκαν χθες Πέμπτη για...

Το ερχόμενο Σάββατο η 21η γιορτή αμυγδάλου στο Συκούριο

Ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Συκουρίου και η Δημοτική Κοινότητα...

ΟΗΕ: Η τεχνητή νοημοσύνη δεν μπορεί να αφεθεί «στα καπρίτσια» της αγοράς

Η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι κίνδυνοι...

Ο Μελ Γκίμπσον βρίσκεται στην Ευρώπη και αναζητά τοποθεσίες για τη συνέχεια της βιβλικής του επιτυχίας του 2004 «Τα Πάθη του Χριστού» – κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει ότι η ταινία που περιμένουμε εδώ και καιρό θα γίνει πραγματικότητα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Γκίμπσον φέρεται να περιόδευσε στη Μάλτα με μια ομάδα παραγωγής και στη συνέχεια έφτασε στη νότια ιταλική περιφέρεια της Puglia όπου επισκέφθηκε διάφορες αγροτικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των αρχαίων πόλεων Ginosa, Gravina Laterza και Altamura, δήλωσε ο διευθυντής της Puglia Film Commission, Αντόνιο Παρέντε.

«Το μόνο που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι πρόσφατα έκαναν scouting για τοποθεσίες», δήλωσε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Γκίμπσον, Άλαν Νιέρομπ, στο Variety, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχουν πολλά να συζητήσουμε σε αυτό το πρώιμο στάδιο».

«Τα Πάθη του Χριστού»

Ο Γκίμπσον φέρεται να δουλεύει εδώ και χρόνια πάνω στο σενάριο της συνέχειας με τον σεναριογράφο του «Braveheart» Ράνταλ Γουάλας, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε σε βίντεο στην ORMI Media τον Απρίλιο δήλωσε ότι το σενάριο είχε ολοκληρωθεί και ότι ο Τζιμ Καβίζελ θα επέστρεφε για να πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Ιησού.

Ο Γκίμπσον, σε συνέντευξή του στο National Catholic Register το 2022, δήλωσε ότι η «Ανάσταση» (το σίκουελ) δεν είναι «μια γραμμική αφήγηση», προσθέτοντας ότι «πρέπει να αντιπαραβάλεις το κεντρικό γεγονός που προσπαθώ να αφηγηθώ με όλα τα υπόλοιπα γύρω από αυτό στο μέλλον, στο παρελθόν και σε άλλες σφαίρες, και αυτό είναι κάπως επιστημονική φαντασία».

«Τα Πάθη του Χριστού», η ταινία του Γκίμπσον για τις τελευταίες ημέρες του Ιησού στη γη, έγινε η πιο κερδοφόρα ανεξάρτητη ταινία όλων των εποχών, με εισπράξεις σχεδόν 612 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Η ταινία θεωρήθηκε αντισημιτική λόγω του υπαινιγμού της ότι οι Εβραίοι ηγέτες ήταν υπεύθυνοι για το θάνατο του Ιησού. Όμως η διαμάχη τροφοδότησε το ενδιαφέρον, καθώς οι εκκλησίες αγόρασαν ολόκληρες αίθουσες για τους πιστούς τους.

Η τελευταία ταινία του Μελ Γκίμπσον ως σκηνοθέτη, το θρίλερ «Flight Risk», με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Γουόλμπεργκ, θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ από τη Lionsgate στις 24 Ιανουαρίου.

*Mε πληροφορίες από: Variety



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ