20.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπασδάνης σε Λιαδέλη: Περιμένουμε τον «νεοσύλλεκτο»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός του Αριστοτέλη Μπασδάνη, νυν προέδρου του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, αναφέρονται τα εξής:

«Είναι πλέον πασιφανές ότι ο μπροστινός των ΑΦΩΝ Πλαστάρα είναι παντελώς άσχετος, τόσο με την λειτουργία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, όσο και με την λειτουργία της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Να φτάσει όμως και στο σημείο να παραποιεί την αλήθεια, χάνοντας κάθε επαφή με την πραγματικότητα, ειλικρινά αυτό μας ξεπερνά.

Είναι γνωστό σε όλους ότι ο τουριστικός κλάδος πέρασε μία από τις δυσκολότερες περιόδους της δεκαετίας, ίσως και την χειρότερη, καθώς η κλιματική κρίση έφερε ακόμη και τον αφανισμό αρκετών επιχειρήσεων στην περιοχή μας το περασμένο καλοκαίρι.

Γνωστό επίσης είναι σε όλους τους επαγγελματίες της Μαγνησίας, εκτός από τον νεοσύλλεκτο στα επιμελητηριακά δρώμενα, ποιες ενέργειες έχει κάνει εδώ και ένα χρόνο η Διοίκηση του Επιμελητηρίου ώστε να βρεθεί δίπλα σε όλα τα μέλη του που δοκιμάζονται.

Έχουμε υποχρέωση να σταθούμε στα πόδια μας και να αποδείξουμε ότι αξίζουμε ένα καλύτερο αύριο, πέρα από μίζερες παραδοχές.

Γι’ αυτό και απαντούμε με την διοργάνωση της Πανθεσσαλικής Πολυκλαδικής Έκθεσης που εγκαινιάζουμε μεθαύριο στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βόλου, κάνοντας ουσιαστικά την επανέναρξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Αν δεν του κάνει κόπος του “νεοσύλλεκτου” ας περάσει μια βόλτα εκείνο το τριήμερο. Θα δει περήφανους και έντιμους επαγγελματίες που μοχθούν για τον βιοπορισμό τους και την προκοπή του τόπου τους, έννοιες ξένες ως προς τον ίδιο.

Αν πάλι δεν τον φέρει ο δρόμος προς το Εκθεσιακό, τον περιμένουμε στην διευρυμένη συνεδρίαση της Δ.Ε. του ΚΕΕΕ που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου στο σπίτι μας, το Επιμελητήριο μας, εκεί όπου παρουσία κυβερνητικών στελεχών και της πλειοψηφίας των Επιμελητηρίων της χώρας, θα αναφέρουμε μία προς μία όλες τις ενέργειες και παρεμβάσεις που έχουμε κάνει τον τελευταίο ένα χρόνο στον τιτάνιο αγώνα που δίνουμε για την διαχείριση αυτής της πρωτοφανούς κατάστασης. Τον περιμένουμε».

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ