20.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μια οφειλόμενη απάντηση σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον βουλευτή Μαγνησίας Χρήστο Μπουκώρο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος αναφέρει:

Συγνώμη που ταράξαμε τον ύπνο ορισμένων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και τους αναγκάσαμε να εκδώσουν επικριτικές ανακοινώσεις, για την πρωτοβουλία βουλευτών της Ν.Δ. για τους servicers και τα funds.

Πολλά μάς τα είπαν, αλλά ξέχασαν να μας πουν επί ποιάς κυβέρνησης το 2017 πουλήθηκαν τα δάνεια των Ελλήνων δανειοληπτών στους servicers και στα funds του εξωτερικού και ποιά ήταν τότε η αντίδρασή τους.

Το χρονοκαθυστερημένο ενδιαφέρον τους, μετά την ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι δεν εκχωρούν σε κανέναν το καθήκον του κοινοβουλευτικού ελέγχου, είναι η απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κάνει ούτε για κυβέρνηση, και όπως δείχνουν τα πράγματα, ούτε για αντιπολίτευση.

Αν νομίζουν ότι ο ρόλος του βουλευτή ολοκληρώνεται με την ψήφιση ενός νόμου και το σήκωμα του χεριού και όχι με τον έλεγχο για την εφαρμογή και την αποτελεσματικότητα του νόμου, έχουμε διαφορετικές αντιλήψεις περί κοινοβουλευτισμού.

Κατά τα λοιπά, ας μην ανησυχούν. Δεν πρόκειται να τους πάρουμε τον ρόλο της αντιπολίτευσης, μικρής ή μεγάλης ο καιρός θα δείξει. Είμαστε αναπόσπαστο μέρος της μεγάλης πλειοψηφίας που συγκροτεί την κυβερνητική παράταξη και πασχίζουμε καθημερινά για τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και τη βελτίωση του κυβερνητικού έργου.

Αν οι ίδιοι ως κυβερνητικοί βουλευτές επί ΣΥΡΙΖΑ είχαν διαλέξει την πολιτική στάση της «μούγκας», ας μην αναρωτιούνται γιατί από το 37 προσγειώθηκαν στο 10%.

Πολιτικές εξυπνάδες, όπως αυτές που περιλαμβάνουν οι επικριτικές ανακοινώσεις τους, μπορούν να τις πλασάρουν στο εσωτερικό χάος της παράταξής τους. Ματαιοπονούν, επιχειρώντας να καρπωθούν πολιτικά οφέλη για ένα θέμα, που παρά το γεγονός ότι απασχολεί εκατομμύρια κόσμου, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά έδεσε τους δανειολήπτες πισθάγκωνα και τους παρέδωσε στα κοράκια με έδρα την Ιρλανδία.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ