20.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιδείνωση καιρού με ισχυρές τοπικές βροχές και καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και ενδεχόμενο χαλαζοπτώσεων

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Τετάρτη (18-09-24) μέχρι τις απογευματινές ώρες κατά τόπους στη Θεσσαλία, την Πιερία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και τη Φθιώτιδα. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, τοπικές χαλαζοπτώσεις και από ισχυρούς ανέμους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr). Η επικαιροποίηση των προγνώσεων θα γίνεται ανά δωδεκάωρο.

Σε κάθε περίπτωση η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει θέσει σε επιφυλακή τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας και συνιστά στους πολίτες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ενημερώνονται παρακολουθώντας τα δελτία καιρού. Επίσης συνιστά στους παραγωγούς και τους κτηνοτρόφους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του φυτικού και ζωικού τους κεφαλαίου.

Στη σελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο χάρτης πρόγνωσης καιρού ανανεώνεται συνεχώς και παρέχει τοπικές προγνώσεις για όλη την Περιφέρεια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον βρουν στη διεύθυνση: https://stratus.meteo.noa.gr/meteoscope/thessaly

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ