17.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Καπετάνος από τα Φάρσαλα: «Η γιορτή του Χαλβά αποτυπώνει την ταυτότητα των Φαρσάλων» (φωτό)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρουσίαση του βιβλίου “Γρηγόριος Κωνσταντάς, Άνθιμος Γαζής:- Οι πρωτοπόροι της εκπαίδευσης στην Ελλάδα”

Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚεΒιΜαΣύ), οι Εκδόσεις ΠΑΠΑΖΗΣΗ,...

«Απόβαση» ανθρωπιάς του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας, στα Κανάλια (+video)

Πέρασε κάθε προσδοκία, σημειώνοντας ρεκόρ επισκεψιμότητας από το ξεκίνημα...

Επίσκεψη του Προέδρου του τμήματος ahepa

Κατά την επίσκεψη του Προέδρου του τμήματος  ahepa hj13...

Στη 17η Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα, τη γενέτειρα του, παρευρέθηκε για ακόμη μια χρονιά ο βουλευτής ΝΔ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος.

Ο φαρσαλινής καταγωγής βουλευτής περιηγήθηκε στα περίπτερα, δοκίμασε τα παραδοσιακά εδέσματα και συνομίλησε με τους κατοίκους και τους επισκέπτες από όλο το νομό, καθώς και με τους εκπροσώπους της τοπικής ααυτοδιοίκησης.

«Ο χαλβάς των Φαρσάλων, ένα προϊόν συνυφασμένο με την ιστορία της περιοχής μας, έχει καταφέρει να γίνει σύμβολο ποιότητας και παράδοσης σε όλη την Ελλάδα.

Οι παραγωγοί μας, που με κόπο και αγάπη συνεχίζουν αυτή την τέχνη, αξίζουν τον θαυμασμό και τη στήριξή μας. Είναι αυτοί που κρατούν ζωντανή την παράδοση και ταυτόχρονα καινοτομούν, προσαρμόζοντας τα προϊόντα τους στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Ο χαλβάς των Φαρσάλων δεν είναι απλώς ένα τοπικό προϊόν· είναι ένα δυνατό εργαλείο εξωστρέφειας, που μπορεί να συμβάλλει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας, προσελκύοντας επισκέπτες, τουρίστες και νέες ευκαιρίες.

Ως βουλευτής Λάρισας και εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να στηρίζω τις πρωτοβουλίες που προάγουν τα τοπικά μας προϊόντα, τους παραγωγούς μας, και την τοπική μας οικονομία. Η διατήρηση της παράδοσης και η ανάπτυξη των τοπικών επιχειρήσεων είναι καίριες προτεραιότητές μας.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ενισχύσουμε τη συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων – από την Τοπική Αυτοδιοίκηση μέχρι την κεντρική κυβέρνηση – ώστε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για να αναδειχθούν τα προϊόντα μας. Ο χαλβάς των Φαρσάλων, με την πλούσια γεύση του και την ιστορία που κουβαλά, είναι μόνο η αρχή. Ο νομός Λάρισας έχει να επιδείξει πλούτο σε προϊόντα και ανθρώπους, και αυτόν τον πλούτο οφείλουμε να τον αναδείξουμε»

Αυτά δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος και συνεχάρη τους διοργανωτές της γιορτής, ήτοι τον δήμο Φαρσάλων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο, που κάθε χρόνο καταφέρνουν να δίνουν ζωή σε αυτή τη σπουδαία εκδήλωση.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ