23.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αυτά είναι τα δέκα πιο Instagramικά ξενοδοχεία του πλανήτη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι θα κάνει το παιδί μου στους Προσκόπους;

Στους Προσκόπους τα παιδιά και οι νέοι κάνουν νέους...

Ταξιδιωτικές εταιρείες, πλατφόρμες και όμιλοι φιλοξενίας πραγματοποιούν κάθε χρόνο μια από σειρά από έρευνες, προκειμένου να μετρήσουν τη δυναμική τους και να καταγράψουν τις τάσεις που παίζουν στην αγορά. Όπως φαίνεται, τις γνωστές Top10 λίστες (συχνά) διαμορφώνουν με την επιρροή τους οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης – με το Instagram να αποτελεί αγαπημένο μέσο προώθησης.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα της Dubai Tours & Tickets ανέδειξε 10 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, τα οποία αποθεώνει το Instagram. Ειδικοί εμπειρογνώμονες ταξινόμησαν το σύνολο των εικόνων από το γνωστό social media, με hashtag τα ονόματα των ξενοδοχείων και τις τοποθεσίες που μοιράζονται οι χρήστες κατά τις αναρτήσεις τους. Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

1. Το εμβληματικό Burj Al Arab έχει περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια αναρτήσεις στο Instagram. Οι φωτογραφίες προβάλλουν τη χλιδή του εφτάστερου ξενοδοχείου, τόσο στο εσωτερικό όσο και στους εξωτερικούς χώρους του.

2. Ακολουθεί το Atlantis, The Palm, επίσης στο Ντουμπάι. με 673.000 αναρτήσεις. Το θέρετρο που έχει θέμα τον ωκεανό διαθέτει υδάτινο Aquaventure park, ενώ στις σουίτες και στους κοινόχρηστους χώρους υπάρχουν τεράστια ενυδρεία με ποικιλία ψαριών.

3. Το resort Soneva στις Μαλδίβες καταλαμβάνει την τρίτη θέση με 423.000 δημοσιεύσεις, που δείχνουν πολυτελείς βίλες πάνω στο νερό, διαδρόμους με χρυσαφένια άμμο, μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

4. Οι Instagrammers αγαπούν την Ιταλία, και το αποδεικνύουν κατατάσσοντας στην τέταρτη θέση με 201.000 δημοσιεύσεις τη γοητευτική Villa d’ Este στο Κόμο. Οι εικόνες της εξοχικής κατοικίας του 1586 απεικονίζουν την εκπληκτική θέα στη λίμνη και τον εκλεπτυσμένο εσωτερικό διάκοσμο με μοναδικές αντίκες, κρυστάλλινους πολυελαίους και άλλα αντικείμενα που ταξιδεύουν τον επισκέπτη πίσω στον χρόνο.

5.  Στην πέμπτη θέση βρίσκεται το Bellagio στο Λας Βέγκας με 187.000 δημοσιεύσεις. Τα εμβληματικά σιντριβάνια του ξενοδοχείου εκτός από τις κινηματογραφικές ταινίες πρωταγωνιστούν και στο Instagram, μαζί με έπιπλα και αντικείμενα διαχρονικής κομψότητας.

6. Το Beverly Hills Hotel στην Καλιφόρνια βρίσκεται στην έκτη θέση με 143.000 δημοσιεύσεις. Με χολιγουντιανό αέρα, το ξενοδοχείο θεωρείται συνώνυμο διαχρονικής γοητείας.

7. Στην «πρωτεύουσα» του σαφάρι, το Ναϊρόμπι της Κένυας, βρίσκεται το Manor Giraffe που καταλαμβάνει την έβδομη θέση, με 117.000 δημοσιεύσεις. Το boutique ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας. Εκτός από την επαφή με την άγρια ζωή, διαθέτει επίσης κέντρο σπα και ευεξίας, για να χαλαρώσετε επιστρέφοντας από το σαφάρι.

8. Το Ritz στο Παρίσι διεκδικεί την όγδοη θέση με 97.100 δημοσιεύσεις. Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο, που ανακαινίστηκε, εκσυγχρονίστηκε πλήρως και επαναλειτούργησε το 2016 διατηρώντας ανόθευτο το ρομαντικό ύφος του, θεωρείται η επιτομή της παριζιάνικης κομψότητας και πολυτέλειας. Αγαπημένος προορισμός των αστέρων Χόλιγουντ και όχι μόνο, μία από τις σουίτες του αποτελούσε μόνιμη κατοικία της Coco Chanel.

9. Το Marina Bay Sands Hotel στη Σιγκαπούρη καταλαμβάνει την ένατη θέση, με 96.900 αναρτήσεις. Με δικό του εμπορικό κέντρο, καζίνο, πισίνα στην κορυφή του κτιρίου με θέα στην πόλη, εστιατόρια, και άλλα ενδιαφέροντα θεάματα για τους ταξιδιώτες, μια επισκέψη (τουλάχιστον) θεωρείται επιβεβλημένη.

10. Το Claridge’s του Λονδίνου συμπληρώνει τη δεκάδα, με 84.300 δημοσιεύσεις. Ο αυθεντικά βρετανικός χαρακτήρας του με τα αρ ντεκό στοιχεία διατηρείται ως τις μέρες μας, συνδυάζοντας την κλασική κομψότητα του 1800 με σύγχρονες υπηρεσίες και ανέσεις.

* Πηγή: Διακοπές



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ