18.4 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντετονκούμπο: «Εγώ ήμουν ο little X- Faktor, ο Γκριγκόνις ήταν καταπληκτικός»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κώστας Αντετονκούμπο στάθηκε στη δική του απόδοση κόντρα στην Εφές Αναντολού και τόνισε πως δική του δουλειά είναι να μπαίνει και να δίνει ενέργεια στον Παναθηναϊκό, ενώ χαρακτήρισε must win το ματς της Πέμπτης κόντρα στη Μονακό.

Αναλυτικά: «Εγώ απόψε ήμουν ο little X-Factor του αγώνα. Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν καταπληκτικός! Δική μου δουλειά είναι να μπαίνω στο παρκέ, να φέρνω έξτρα ενέργεια στην άμυνα κι έτυχε να κάνω εγώ αυτή την τάπα. Δεν είχα καταλάβει, δεν το περίμενα ότι το χέρι μου στο μπλοκ έφτασε τα 3,5 μέτρα.

Είναι αλήθεια πως σε πολλά ματς αρχίζουμε αργά στο τρίτο δεκάλεπτο κι αυτό συνέβη πάλι, όμως με την άμυνά μας τους κρατήσαμε χαμηλά κι αυτό μας βοήθησε στην τέταρτη περίοδο. Είναι τιμή μου που ήμουν σε αυτό το ρεκόρ μαζί του κι ελπίζω να πετύχει και άλλο στο μέλλον».

Για το πρώτο SMS που δέχτηκε: «Ήταν από έναν φίλο μου, τι τάπα ήταν αυτή; Ο Γιάννης δεν μου έστειλε ακόμη. Θα έχει προπόνηση. Θα μου στείλει, όμως, σίγουρα αργότερα».

Για το ματς με τη Μονακό: « Το ματς με τη Μονακό που ακολουθεί είναι must win. Εδώ στο ΟΑΚΑ η ατμόσφαιρα είναι απίστευτη! Είμαι πολύ χαρούμενους που υπάρχει αυτή η στήριξη και η δύναμη που μας δίνει ο κόσμος μας».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ