17.6 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση το νερό στην Κοινότητα Χορευτού – Σε αναμονή και των αποτελεσμάτων για το νερό στη συνοικία Αγ. Παρασκευής Ζαγοράς όπου ισχύει η απαγόρευση

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ



Αίρεται από τον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου η απαγόρευση χρήσης νερού για ανθρώπινη κατανάλωση στην Κοινότητα Χορευτού ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα αναλύσεων της Διεύθυνσης Υγείας Μαγνησίας για το νερό δικτύου στη συνοικία Αγ. Παρασκευή Ζαγοράς, όπου ακόμη διατηρείται η απαγόρευση χρήσης.
«Οι απαραίτητες ενέργειες για την αναπροσαρμογή ποιοτικών παραμέτρων υλοποιήθηκαν τάχιστα», επισημαίνει ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Κων. Καραγεωργίου και προσθέτει:
«Λαμβάνοντας υπόψιν τα ιδιαίτερα στοιχεία των σημείων υδροληψίας, των ζωνών και των συστημάτων υδροδότησης, προσαρμόζουμε το πρόγραμμα παρακολούθησης, ώστε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά να είναι συμμορφωμένα σε καθορισμένες παραμέτρους και να αποφεύγεται κάθε υγειονομικός κίνδυνος όπως και υποβάθμιση της ποιότητας.
Η πιστή τήρηση του προγράμματος παρακολούθησης και η τακτικότητα των ελέγχων, εντοπίζει άμεσα υπερβάσεις ποιοτικών παραμέτρων και ανάλογα των αποτελεσμάτων των δειγματοληψιών, υλοποιούνται οι απαραίτητες επανορθωτικές ενέργειες.
Με την ίδια υπευθυνότητα, γίνεται και η διαχείριση της δημοσιότητας ώστε οι χρήστες του δικτύου ύδρευσης να ενημερώνονται έγκαιρα και αξιόπιστα από τον φορέα υδροδότησης, δηλαδή τον Δήμο μας.
Η δημόσια υγεία, βρίσκεται στην κορυφή όλων των ενεργειών μας και σε κάθε στάδιο, από την πρόληψη μέχρι την παρακολούθηση των παραμέτρων, θα υλοποιείται ότι απαιτείται για τη διασφάλιση της ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.»

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ