22.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραλία Βόλου:Κύμα “σκέπασε” αναπηρικό αμαξίδιο – Λαχτάρησαν μητέρα και κόρη

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την περιπέτεια που έζησε η ίδια και η μητέρα της, δημοσιοποίησε Βολιώτισσα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όταν έκανε βόλτα με τη μητέρα της στην παραλία και ξαφνικά ένα κύμα κάλυψε το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

Κατά τις 21:20 εχθες πήγαινα βόλτα στην παραλία με το απηρικό μου αμαξίδιο, έχοντες δίπλα την μητέρα μου. Αυτό που εζησα δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους. Αμέριμνοι όπως είμασταν και οι  δυο, έρχεται απότομα από το πουθενά ένα τεράστιο κύμα. Σκέπασε το αμαξίδιο μέχρι τα πόδια.μου. Ο κόσμος ετρεχε πανικοβλητος να σωθεί. Τα κύματα έφτασαν μέχρι τα τραπέζια απο την καφετέρια <<ΆΡΩΜΑ>>. Μούσκεμα όλοι,ψάχνω να βρω την μητέρα μου. <<Είσαι καλά την ρωτάω?>> και τι μου απανταει; <<Ειμαιι τόσο χρονων(75)και αυτό που έζησα δεν το έχω ξαναδεί ή ακούσει, ούτε φυσικά έχω ζήσει. Ένιωθα να με παίρνει η θάλασσα, σαν μια κινούμενη άμμος κάτω από από τα  πόδια μου. Ο κόσμος που είδε ειδικά εμένα να σωζομαι από τα αλλεπάλληλα κύματα, έπαθε αοκ. Αρχίζει  να λέει<< θέλουν καταγγελία, αυτοί με τα καράβια.  Α γι’ αυτό? Ευτυχώς που δεν ήταν κανένα μικρό παιδάκι με το ποδήλατακι του, να το καταπιεί η θάλασσα. Γιατί πριν όντως πέρναγαν γονείς με τα παιδιά τους. Είναι θέμα χρόνου να  θρηνησουμε κόσμο.
Δεν μπορώ να ηρεμήσω. Ολο το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Η αγωνία μου; Η αγωνία μου, είναι για το  αμαξίδιο μου? Τι πρόβλημα θα έχω με τόσο αλμύρα που έφαγε. Είναι τα  πόδια μου. Ανεύθυνοι πλοιοκτήτες.  Δεν θα επρεπε το λιμενικό σώμα να ενημερώνει τους πολίτες με την σειρήνα να μην περνάει κανείς την ώρα που επιστρέφουν τα πλοία?Έλεος

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ