22.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αλλάζουν όψη οι γέφυρες του Βόλου

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ: Ακυβέρνητος σε αχαρτογράφητα νερά

Tα αχαρτογράφητα νερά στα οποία ταξιδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ...

«Τιτανικός» : Το φινάλε της ταινίας που δεν είδαμε ποτέ

Ο «Τιτανικός» (1997) του Τζέιμς Κάμερον, με πρωταγωνιστές τους...


Μία, μία συντηρούνται ή ανακατασκευάζονται, σύμφωνα πάντα με τον προγραμματισμό εργασιών και δίνονται σε χρήση γέφυρες του Βόλου που υπέστησαν ζημιές, από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την πόλη μας.

Όπως τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Μιχάλης Καπουρνιώτης:


“Αντικαθίστανται τα κατεστραμμένα κιγκλιδώματα και τοποθετούνται νέα και από την πλευρά της κυκλοφορίας για την ασφαλέστερη διέλευση των πεζών. Μεταμορφώνονται σε περισσότερο φιλικές και σύγχρονες για κάθε περιπατητή και διερχόμενο, με χρώμα και αλλαγή στη πλακόστρωσή τους. Παρά την καλοκαιρινή ραστώνη, με εντολή του Δημάρχου μας κ. Αχιλλέα Μπέου, οι εργασίες από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου συνεχίζονται εντατικά, χωρίς καμιά διακοπή.
Οφείλεται και οφείλω προσωπικά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εργαζόμενους του Δήμου, όπως και στους εργολάβους που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις τεράστιες και επιτακτικές ανάγκες κάλυψης των ζημιών που δημιουργήθηκαν στη πόλη μας.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες και έχουν παραδοθεί οι γέφυρες στην Λεωφόρο Ειρήνης, στην οδό Αναπαύσεως, στον Κόμβο Αθηνών, στον Άναυρο(Πολυμέρη) και προ ολίγων ημερών η γέφυρα στην Νέα Δημητριάδα(στην Αγίου Δημητρίου). Οι παρεμβάσεις των Τεχνικών Υπηρεσιών συνεχίζονται και σειρά παίρνουν οι γέφυρες στις οδούς Παπαδιαμάντη, Παρασκεοπούλου και Ορμινίου.”

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ