20.1 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Στα “λευκά”η κορυφή του Πηλίου( εικόνες)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης το έχει “στρώσει”στην κορυφή του Πηλίου με το χιόνι να φτάνει  τα 5 εκατοστά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει προβλήματα στο οδικό δίκτυο,  Βόλου- Ζαγοράς.
Η θερμοκρασία έπιασε τους  -2 βαθμούς Κελσίου στα Χάνια και -4 στο Χιονοδρομικό.

Χιονιάς θα είναι ο καιρός αύριο Τετάρτη 10 Ιανουαρίου. Η θερμοκρασία θα κάνει «βουτιά», ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι έντασης έως 8 μποφόρ.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) αύριο : Στα δυτικά τοπικές νεφώσεις και στα ανατολικά νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν πρόσκαιρα στη Θράκη, στα ηπειρωτικά ορεινά, στα ορεινά της Κρήτης καθώς και σε ημιορεινές περιοχές του νομού Μαγνησίας. Βαθμιαία βελτίωση από τα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα θα σημειώσει πτώση. Θα φτάσει στα βόρεια και κεντρικά τους 05 με 07 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 10 με 12 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

 

 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και τις πρώτες πρωινές ώρες σε ημιορεινές περιοχές του νομού Μαγνησίας εκτιμώμενο υψόμετρο 500μ.). Βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στις Σποράδες 7 με 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 01 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ