15 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάρισα: Με το… σταγονόμετρο κι εκτός προσδοκιών η κίνηση σε αγορά και κρεοπωλεία για τον Δεκαπενταύγουστο (φωτό – βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτός προσδοκιών και περιορισμένη κρίνεται η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα και κρεοπωλεία της Λάρισας ενόψει του Δεκαπενταύγουστου με τους πρόεδρος των Εμπορικού Συλλόγου και Συντεχνίας Κρεοπωλών Λάρισας κ.κ. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου και Ευάγγελου Ρίζου αντίστοιχα να εξηγούν στο onlarissa.gr τους λόγους του… φρένου στην αγορά.

«Δυστυχώς οι εκπτώσεις αν και ξεκίνησαν με αρκετές προσδοκίες από τους συναδέλφους, αυτές δεν έγιναν πράξη. Είτε υπάρχουν εκπτώσεις είτε όχι, δεν σημειώνεται η κατάλληλη κίνηση, η οποία θα προσδώσει στα καταστήματα τζίρο. Προσφορές υπάρχουν πολύ καλές αλλά δεν καταγράφεται η κίνηση που περιμέναμε. Αυτό πηγάζει από την ακρίβεια τόσο στο νοικοκυριό όσο και στις επιχειρήσεις αναφορικά με την κατανάλωση. Η ακριβή ζωή δεν αφήνουν κανένα διαθέσιμο εισόδημα για τα καταστήματα. Πρέπει να δούμε το θέμα πιο σοβαρά. Δεν ξέρω αν είναι το χρονικό διάστημα των προσφορών που επηρεάζει, πάντως πρόκειται για ένα κακό βήμα» τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος.

«Έχουμε το πρόβλημα με την πανώλη. Δεν μπορούμε να έχουμε στα καταστήματά μας αιγοπρόβειο, γενικά τα μικρά μηρυκαστικά, λόγω της απαγόρευσης μετακίνησης των ζώων προς τα σφαγεία. Λογικό κι επόμενο είναι ο κόσμος να κατευθύνεται σε άλλου είδους κρέατος όπως είναι το μοσχάρι, το χοιρινό και το κοτόπουλο. Η κίνηση δεν είναι αναμενόμενη. Η αγορά είναι πολύ καθισμένη. Θεωρώ πως το απόγευμα θα έχουμε μια σχετική κίνηση ώστε να κλείσει ο κύκλος του Δεκαπενταύγουστου» δήλωσε ο κ. Ρίζος.

Την ίδια στιγμή, παραμονή Δεκαπενταύγουστου, στο κέντρο της Λάρισας υπάρχει «νεκρική» σιγή.

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ