22 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνάντηση εργασίας με την νέα Γενική Γραμματέα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας με την νέα Γενική Γραμματέα Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κα. Κατερίνα Πατσογιάννη  στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας είχε την Παρασκευή 9 Αυγούστου η επικεφαλής της Γραμματείας Δικαιωμάτων του Παιδιού της ΝΔ κα.Μαρία Καραγιάννη.

Η συνάντηση εστίασε στην επιτακτική ανάγκη επίτευξης της πραγματικής ισότητας στη χώρας μας η οποία πέραν από οικονομική ανάπτυξη θα λειτουργήσει ως μοχλός προστασίας για κάθε παιδί και τα δικαιώματα του ανεξαρτήτως από τις συνθήκες που αντιμετωπίζει.



Η ευαισθητοποίηση σε θέματα ίσων ευκαιριών, συμπερίληψης και κουλτούρας ενσυναίσθησης βρίσκονται εξαρχής στην κορυφή της ατζέντας της Γενικής Γραμματείας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Μέσα από κοινωνικές πολιτικές ενσυναίσθησης με περιεχόμενο τον επανακαθορισμό των εμφυλων αντιπαράθεσων και την πρόληψη των ανισοτήτων μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα κόσμο που θα τους χωράει όλους και κυρίως έναν κόσμο ασφαλή για παιδιά.



“Από πλευράς μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τη Γενική Γραμματέα για την αμεσότητα της και την παραγωγική συζήτηση μαζί της και δεσμεύομαστε οτι η Γραμματεία Δικαιωμάτων του Παιδιού της ΝΔ θα στηρίξει το έργο της με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, ” τόνισε η κυρία Καραγιάννη.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ