22.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπλέικ Λάιβλι: Έβαλε ένα από τα πιο εμβληματικά φορέματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Ο λόγος

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι καλύτερο από το να φοράει η Μπλέικ Λάιβλι vintage Versace στο κόκκινο χαλί; Το γεγονός ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το είχε φορέσει πρώτη.

Εξήγησε την ενδυματολογική της απόφαση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Σπίαρς με το φόρεμα

Η Μπλέικ Λάιβλι, η οποία φημίζεται για το στυλ της, έψαξε αρκετά για να βρει το φόρεμα που έβαλε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «It Ends With Us» στη Νέα Υόρκη.

Βγαίνοντας από την πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα διάφανο φόρεμα με έναν ώμο που ήταν κεντημένο με πολύχρωμα λουλούδια και πεταλούδες από την ready-to-wear συλλογή του οίκου Versace για το φθινόπωρο/χειμώνα ’02/’03, οι θαυμαστές της δεν άργησαν να θυμηθούν πού πρωτοείδαν αυτό το φόρεμα.

Ήταν το 2002 όταν η πριγκίπισσα της ποπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθόταν στην πρώτη σειρά της πασαρέλας, με την ίδια την Donatella Versace στο πλευρό της και φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα.

Ο λόγος που έβαλε το εμβληματικό φόρεμα

Αλλά η αναδημιουργία του διάσημου look από τη Λάιβλι δεν είναι απλώς μία ενδυματολογική ιδέα. Είναι ένας φόρος τιμής στην ποπ σταρ.

Εξήγησε την ενδυματολογική της απόφαση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Σπίαρς με το φόρεμα στο instagram story της πριν από την πρεμιέρα.

«Ένιωσα να εμπνέομαι από εκείνη, για τόσους πολλούς λόγους. Η απόλυτη βασίλισσα που μας έκανε όλους να θέλουμε να λάμπουμε και να γράφουμε και να μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας. Britney, όλοι εμείς οι millennials έχουμε μια ιστορία μιας στιγμής ή χρόνων που μας έκανες να θέλουμε να λάμψουμε και να εμπνεύσουμε δέος, με δύναμη και χαρά και απέραντη σκληρή δουλειά. Σε ευχαριστούμε για το παράδειγμά σου και τη συμβολή σου στο να λένε οι γυναίκες τις ιστορίες τους. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη με τη βιογραφική σου ταινία και όλα όσα έχεις να έρθουν».

Υπενθυμίζεται πως τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ένα από τα πιο επιτυχημένα βιβλία του 2023, «The Woman in Me», που πούλησε πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα σε λίγους μήνες, θα γίνουν ταινία.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ