25.7 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ταινία “Στοιχειωμένη Καρδιά” με τον Ματ Ντίλον που γυρίστηκε στο Πήλιο , στις 29-8 στις αίθουσες

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την έχει σκηνοθετήσει ο πολυβραβευμένος Ισπανός δημιουργός Φερνάντο Τρουέμπα

Η ταινία με τίτλο «Στοιχειωμένη Καρδιά/Haunted heart» σε σκηνοθεσία του πολυβραβευμένου Ισπανού δημιουργού Φερνάντο Τρουέμπα πρόκειται να βγει στις 29 Αυγούστου 2024 στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tanweer.

Σενάριο: Ράιλεντ Γκραντ, Φερνάντο Τρουέμπα.

Πρωταγωνιστούν ο 60χρονος Αμερικανός σταρ Ματ Ντίλον, ο οποίος είχε πρωτογίνει γνωστός μέσα από την θρυλική ταινία «The Outsiders» του 1983, και οι Αΐντα Φολκ, Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο.

Διάρκεια: 128 λεπτά.

Πρόκειται για ένα γοητευτικό, ερωτικό θρίλερ στα ίχνη των κλασικών φιλμ νουάρ, που γυρίστηκε σε ειδυλλιακά τοπία της Ελλάδας, σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Φερνάντο Τρουέμπα (Τσίκο & Ρίτα, Belle Époque)

Το σαγηνευτικό, ερωτικό τρίγωνο στην καρδιά της ταινίας ερμηνεύουν ο Ματ Ντίλον, ο οποίος το 2018 πρωταγωνίστησε στην ταινία του Λαρς Φον Τρίερ, «Το σπίτι που έχτισε ο Τζακ», και η Αΐντα Φολκ (25 καράτια) και ο Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο (Ανάμνηση).

Σύνοψη

Σε ένα όμορφο απομονωμένο νησί της Ελλάδας(στο Τρίκερι), η γοητευτική Άλεξ (Αΐντα Φολκ) πιάνει δουλειά ως σερβιτόρα σε ένα παραθαλάσσιο, μικρό εστιατόριο. Κερδίζει αμέσως την καρδιά του χαρισματικού Ενρίκο (Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο), αλλά η ίδια ερωτεύεται τον αινιγματικό μάνατζερ του εστιατορίου, Μαξ (Ματ Ντίλον), έναν μοναχικό Αμερικανό που εγκαταστάθηκε στο νησί πριν από δεκαετίες. Με το πέρασμα των εποχών, η σεξουαλική ένταση κλιμακώνεται. Καθώς οι τουρίστες πάνε κι έρχονται, ο Ενρίκο ανακαλύπτει ανησυχητικά στοιχεία για το σκοτεινό και μυστηριώδες παρελθόν του Μαξ. Τυφλωμένη από έρωτα, η Άλεξ επιλέγει να αγνοήσει τα σημάδια και η ιστορία αρχίζει σιγά σιγά να παρεκτρέπεται σε μία τρομαχτική μάχη για επιβίωση

https://www.youtube.com/watch?v=-8yDKt6y78g
spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ