22.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Νέα Αρχή για τον Τόπο μας: «Σιγά σιγά χάνεται και η σοβαρότητα!»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γάζα: Οι ισραηλινές δυνάμεις προχωρούν βαθύτερα στη Ράφα – Άλλοι 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα Παρασκευή

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον 14 Παλαιστινίους σε επιθέσεις...

ΔΕΥΑΜΒ : Κυκλοφοριακή ρύθμιση στον κόμβο Λαρίσης – Αθηνών

Την Δευτέρα 23/09/2024 πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες αποκατάστασης προβλημάτων...

Ήχησε συναγερμός στο Airbnb – Ποιοι τρέχουν να προλάβουν

Περιθώριο μέχρι τέλος Δεκεμβρίου 2024 έχουν όσοι ενδιαφέρονται να...

#ακρίτα: Το twitter δεν «ξεπλένει» την Ακρίτα – Νεοπλουτίστικη ξετσιπωσιά

Η Έλενα Ακρίτα επέλεξε να σχολιάσει την πέμπτη θέση...

Δριμεία κριτική ασκούν ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Νέα Αρχή για τον Τόπο μας» προς τον πρόεδρο της κοινότητας Καλών Νερών, με αφορμή ανακοίνωσή του αναφορικά με το έργο που θεωρεί ότι έχει επιτελέσει, αποφεύγοντας, όπως επισημαίνουν, να αναφερθεί στην ουσία της παρέμβασής τους.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Με πολύ μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση που δημοσίευσε, σε μερίδα του τοπικού τύπου, ο πρόεδρος της κοινότητας Καλών Νερών, κ. Παναγιώτης Μητράκος, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να απαντήσει στην κριτική που ασκήσαμε για την κακή κατάσταση της παιδικής χαράς των Καλών Νερών.

Μια ανακοίνωση “μνημείο” λαϊκισμού, στην οποία όχι μόνο δεν απαντά στην κριτική μας, αλλά αποδίδεται σε μία προσπάθεια σχεδόν «αυτοθεοποίησης», αναφερόμενος στο μεγαλόπνοο έργο του και στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αναβαθμίσει τα Καλά Νερά μέσα σε μόλις 6 μήνες (!), κάτι το οποίο δυσκολεύονται, να διαπιστώσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής.

Σε ότι αφορά την ουσία της δικής μας παρέμβασης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μητράκο, που μας δικαίωσε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο, καθώς άμεσα κατέστησε την παιδική χαρά των Καλών Νερών λειτουργική, κάτι που, μάλλον, ξέχασε τους τελευταίους 6 μήνες που “αναμόρφωνε” την περιοχή, παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά της ώρας και ελάχιστους πόρους για να πραγματοποιηθεί τελικά.

Επίσης, θα θέλαμε να τον συμβουλεύσουμε να διαβάζει πιο προσεκτικά τις ανακοινώσεις μας και όταν δεν καταλαβαίνει τι εννοούμε να μας ρωτά, διότι είναι κρίμα να πλήττει την ήδη  λαβωμένη εικόνα της δημοτικής αρχής στην οποία ανήκει.

Τώρα σε ότι αφορά τα όσα αναφέρει στην ανακοίνωση του, θα θέλαμε να μας εξηγήσει τι εννοεί με τον όρο «πεζοδρόμηση του παραλιακού δρόμου», γιατί εδώ και μέρες οι κάτοικοι της περιοχής αναζητούν τον πεζόδρομο στον οποίο αναφέρεται. Γιατί επί της ουσίας μιλούμε για μία λωρίδα ασφάλτου που βάφτηκε, προκειμένου οι πεζοί να μπορούν να κινούνται, απουσία κανονικού πεζοδρόμου ή πεζοδρομίου κατά μήκος της παραλιακής οδού.

Εκτός και αν αναφέρεται στο κλείσιμο του παραλιακού δρόμου κατά τις βραδινές ώρες, το οποίο όμως συμβαίνει εδώ και χρόνιακαι δεν αποτελεί κάποια “σπουδαία παρέμβαση” του ίδιου.

Όπως, επίσης, και να μας απαριθμήσει τα έργα εκείνα που αναμόρφωσαν τα Καλά Νερά, γιατί πραγματικά δυσκολευόμαστε να τα δούμε, όπως και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής.

Κλείνοντας, θεωρούμε ότι με τέτοιου είδους παρεμβάσεις, μπροστά βέβαια στην αναντίρρητη απουσία έργου και αντανακλαστικών για την αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων της περιοχής, συντελούν στο να χάνεται και η σοβαρότητα πλέον, πράγμα που αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του κ. Δημάρχου».

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ