20.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαββόπουλος: «Έπιασε αδιάβαστο τον ΠΑΟΚ με Σαβέριο ο Άρης – Ίδια ενδεκάδα και με ΑΕΚ»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο πλάνο που είχε καταστρώσει ο… αήττητος κόντρα στον Λουτσέσκου, Άκης Μάντζιος και στην εξαιρετική εμφάνιση του MVP, Κίκε Σαβέριο, στάθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ που έδωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει βρει το κουμπί του Λουτσέσκου ο Μάντζιος, απέναντί του δεν έχει ήττα. Υπηρέτησαν όλοι το πλάνο του προπονητή, ήταν συγκεντρωμένοι και δεν έκαναν αβίαστα λάθη όπως συνέβη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τη Λαμία. Ήταν δεδομένο πως θα έβρισκε κάποιες στιγμές επιθετικά, κερδίζοντας και τον Σαβέριο. Παίρνει την μπάλα και ξέρεις ότι θα κάνει κάτι, έχει πράγματα να δώσει, είναι εκρηκτικός, μπουκαδόρος, έχει κίνητρο και όρεξη. Ο ΠΑΟΚ πιάστηκε αδιάβαστος σε αυτό το θέμα», είπε μεταξύ άλλων για τη νίκη στο ντέρμπι.

Παράλληλα, o ρεπόρτερ των κίτρινων στάθηκε και στο ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο που έρχεται, λέγοντας πως ίσως να μην έχει αλλαγή η ενδεκάδα σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Δεν έχει περιθώρια ελlειγμών ο Άρης, με τους ίδιους πάνω κάτω θα πάει να παίξει με την ΑΕΚ, άντε να κάνει μία αλλαγή. Τρίτο σερί ματς δεν γίνεται να έχουν τα ίδια επίπεδα φρεσκάδας οι παίκτες, σε ορισμένες θέσεις δεν υπάρχουν επιπλέον λύσεις. Θα δώσουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους και μετά με τον Παναιτωλικό θα δούμε μια ενδεκάδα που δεν έχει παίξει μαζί ούτε στην προπόνηση. Αν πάρει ειδικά αποτέλεσμα την Τετάρτη, μετά θα μπει ο… Κολτσίδας με τον Μάντζιο να παίξουν», κατέληξε, μιλώντας για την πρoετοιμασία του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ