17.8 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Κων. Καραγεωργίου για την πυρκαγιά στην Ελίτσα (Πουρί): Τέλος καλό, όλα καλά

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Σε επιφάνεια πέντε (5) στρεμμάτων οριοθετήθηκε τελικά και τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε στις 11 το πρωί σε δύσβατη αγροτοδασική περιοχή στην θέση Ελίτσα του Πουρίου στο Ανατολικό Πήλιο.

Ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Κων. Καραγεωργίου αναφέρθηκε στη διαχείριση της δασικής πυρκαγιάς, η οποία διερευνάται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου αν ξεκίνησε από όχημα που βρέθηκε στο σημείο καμένο μετά το πέρας της κατάσβεσης.

«Τέλος καλό, όλα καλα!

Η λειτουργία του νέου μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας και Αρωγής με επικεφαλής τον υπουργό Vassilis Kikilias και τον υφυπουργό Christos Triantopoulos II , η άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκομένων υπηρεσιών (Πυροσβεστική, ΕΛΑΣ, Λιμενικό, ΔΕΔΔΗΕ, Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, ΕΚΑΒ κ.α.), η συνδρομή αυτοδιοικητικών αλλά και δημοτών, η διαχείριση των μέσων πυρόσβεσης από τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ηλ. Λεοντάρη και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας κα Άννα-Μαρία Παπαδημητρίου όσο και από τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Μαγνησίας κ. Ευαγ. Λιακόπουλο μαζί με όλα τα στελέχη των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και της 10ης ειδικής μονάδας δασικών επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ) Βόλου και οι εθελοντές διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά μια επικίνδυνη και σε δύσβατη περιοχή δασική πυρκαγιά.

Συγχαρητήρια σε όλους!»

(Φωτογραφίες FB – Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας)

 

 

 

 

 

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ