22.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγάλη επιτυχία είχε η ΨΑΡΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ στα Κανάλια Μαγνησίας 

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χαρακόπουλος με Πάπα Φραγκίσκο: Συνεργασία όλων των χριστιανών έναντι των μεγάλων προκλήσεων

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που, μετά τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο...

Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Πλησιάζει ο καιρός για την αλλαγή ώρας οπότε και...

Λάρισα: Γνωρίστε το χωριό Σκήτη Αγιάς με την εντυπωσιακή λίμνη

Η περιοχή της Αγιάς, μια γη πλούσια και πολυπρόσωπη,...

Διαγωνισμός δεξιοτεχνίας στην Ποδηλασία

    Το ποδήλατο κερδίζει όλο και μεγαλύτερο χώρο στην καθημερινότητα...
Ο Εκπολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Καναλίων Ν.Μαγνησίας Ο ΗΤΑΥΡΟΣ για άλλη μία φορά κατάφερε να μας εντυπωσιάσει. Ενόψει των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουλίου 2024 διοργάνωσε ένα μεγάλο γλέντι και θεσμό πλέον του χωριού μας την ” ΨΑΡΑΔΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ” . Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και υπήρξε απόλυτη πληρότητα.
Η διοργάνωση ήταν άψογη , τα ψάρια πεντανοστιμα , το κέφι πλούσιο , το περιβάλλον απίθανο, γλέντι, τραγούδι και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες με τον Γιώργο Πάγκαλο και την ορχήστρα του .
Η εκδήλωση αυτή προετοιμαστηκε με εξαιρετική επιμέλεια και φροντίδα από τον Προέδρο και τα μέλη του συλλόγου πάντα σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ρήγα Φεραίο και την ΕΚΠΟΛ της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους έλαβαν μέρος στην όλη διοργάνωση, δηλαδή στους χορηγούς μας για την πλούσια λαχειοφόρο που είχαμε και μας στήριξαν οι παρευρισκόμενοι και στην αποτελεσματικότητα των καταστημάτων της πλατείας μας ώστε ο κόσμος να μείνει ικανοποιημένος.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Νασίκα Δημήτρη, τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Τσαλδάρη Σάββα, τον Προέδρο της Τοπικής Κοινότητας Καναλίων Σανιδά Απόστολο και τα μέλη του , την Αντιπεριφερειαρχη Παπαδημητρίου Άννα Μαρία και όλους τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου μας που έδωσαν το παρών.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει ο Γιώργος Πάγκαλος και η ορχήστρα του για την εξαιρετική διασκέδαση που μας χάρισαν μέχρι τις πρωινές ώρες.
spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ