22.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Λιακούλη: «Οι συνεχιζόμενες απρέπειες μεταξύ πολιτικών, καταβαραθρώνουν συνολικά το πολιτικό σύστημα»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ο κ. Πολάκης όλα αυτά τα χρόνια έχει επιδείξει πολλαπλές και συνεχόμενες συμπεριφορές που είναι ηθικά καταδικαστέες και η νέα, σεξιστική, δημόσια επίθεσή του στην κα Συρεγγέλα ήταν μια από αυτές», τόνισε καλεσμένη στην εκπομπή “Η επόμενη μέρα” του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, με τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, ενώ συμπλήρωσε πως η συγγνώμη εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κασσελάκη, «δεν επαρκεί ούτε στο ελάχιστο, δεδομένου ότι είναι τουλάχιστον παιδαριώδες να μην αναλαμβάνει ο ίδιος ο πολιτικός ,την ευθύνη των όσων δημόσια είπε».

Παράλληλα, η βουλευτής Λάρισας τόνισε πως τέτοιου είδους συμπεριφορές και λεξιλόγιο, μέσα στο ναό της Δημοκρατίας –το Κοινοβούλιο- όπως συνέβη τις τελευταίες ώρες μεταξύ των κ.κ. Παύλου Πολάκη και Άδωνη Γεωργιάδη είναι απολύτως καταδικαστέες και απαράδεκτες απ’ όποια πλευρά κι αν προέρχονται, θα πρέπει να προβληματίσουν συνολικά το πολιτικό σύστημα και επειδή είναι πολύ συχνά επαναλαμβανόμενες, «θεωρώ πως δεν είναι τυχαίο ότι η αποχή των πολιτών αυξάνεται σε κάθε εκλογική διαδικασία, με αποκορύφωμα το 40% συμμετοχής κατά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές».

Ενώ η Ευαγγελία Λιακούλη τόνισε πως «όταν τέτοιο λεξιλόγιο και τέτοιες αήθεις επιθέσεις απέναντι σε μια γυναίκα πολιτικό εκφέρονται από τα χείλη προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν αποτελούν και τους καλύτερους οιωνούς για μια δυνητική συνεργασία μεταξύ των προοδευτικών κομμάτων, αφού αυτονόητα αντί να δημιουργούν, γκρεμίζουν τις όποιες γέφυρες υπάρχουν ή θα μπορούσαν να υπάρξουν».

Σε σχέση με τις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, η Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος υπενθύμισε πως εξαρχής τάχθηκε εναντίον της επίσπευσης των διαδικασιών, χωρίς να έχει προηγηθεί μια νηφάλια συζήτηση στα θεσμικά όργανα, τόσο για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, όσο και για την βελτίωση των διαδικασιών εντός του κόμματος, που θα συνδέσουν οργανικά και αδιάσπαστα ηγεσία, κοινοβουλευτική ομάδα και στελεχιακό δυναμικό, με την ίδια την κοινωνία και τα πραγματικά αιτήματά της.

Σε αυτό το πλαίσιο, ωστόσο, «παρότι προσωπικά δεν μπορώ να πάρω θέση υπέρ προσώπων, λόγω του θεσμικού μου ρόλου ως Γραμματέα της Κ.Ο., πιστεύω πως όλες οι υποψηφιότητες είναι θετικές, αποδεικνύουν τον πλουραλισμό προσεγγίσεων, τάσεων και ιδεών εντός του ΠΑΣΟΚ και μαθηματικά θα ‘’πλουτίσουν’’ ακόμη περισσότερο την παράταξη, ενισχύοντάς την μέσα στην κοινωνία, ιδίως όσο θα

πλησιάζουμε στις εκλογές, με τον πήχη να τίθεται πλέον πολύ παραπάνω από τους 270.000 φίλους και μέλη που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του 2021», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ