19 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Λάρισα: Δαμασιώτης έσωσε πελαργό που τραυματίστηκε πέφτοντας σε καλώδιο της ΔΕΗ (φωτο – βίντεο)

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μεγάλη αγωνία και προσπάθεια από τον Αστέριο Στέλιο στο Δαμάσι Τυρνάβου για να σώσει ένα τραυματισμένο πελαργό που αιμορραγούσε.

Το περασμένο Σάββατο βρήκε στην αυλή του σπιτιού του ένα τραυματισμένο πελαργό. Το άγριο πτηνό είχε τραύμα και έχανε πολύ αίμα (πιθανόν έπεσε με δύναμη πάνω σε καλώδιο της ΔΕΗ). Ο Αστέριος κατάφερε να το πιάσει να το περιποιηθεί και να το φροντίσει να του δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Έκανε κάποιες προσπάθειες να έρθει σε επικοινωνία με κάποια ορνιθολογική εταιρία για να βρεθεί κάποιος ιδικός για να περιθάλψει τον πελαργό αλλά δυστυχώς δεν το κατάφερε.

Την επόμενη μέρα το άγριο πτηνό ήτανε εμφανώς σε καλύτερη κατάσταση έχει σταματήσει η αιμορραγία και είχε βρεθεί μέσα της Αντιδημάρχου Τυρνάβου Διαμάντω Μπάσμπα ο Σύλλογος Προστασίας Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ που προσφέρθηκε να παραλάβει το άγριο πτηνό για να το περιθάλψει.

taousanis pelargos

Με αυτοκίνητο του δήμου Τυρνάβου ο πελαργός μεταφέρθηκε στη Λάρισα και από εκεί στην Αθήνα για φροντίδα στο Σύλλογο ΑΝΙΜΑ.

Πολλά μπράβο στον Αστέριο Στέλιο που έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει τον τραυματισμένο πελαργό να κρατηθεί στη ζωή. Στην πραγματικότητα του έσωσε τη ζωή.

Δείτε βίντεο: 

Πηγή: tirnavospress.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ