22.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Φονική συμπλοκή στη Θεσσαλονίκη: Πώς έπεσε νεκρός ο 28χρονος από μαχαίρωμα 17χρονου – Δείτε βίντεο

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βίντεο με τους δύο νεαρούς να κείτονται αιμόφυρτοι μετά το άγριο επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (11/07), έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ ενός 28χρονου κι ενός 17χρονου -και οι δύο πακιστανικής καταγωγής- με τον πρώτο να χάνει τη ζωή του από την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από τον ανήλικο. Από εκείνη την ημέρα, ο 17χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στο μηρό.

Πώς έγινε το μοιραίο επεισόδιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Voria.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν οι δύο φίλοι πιάστηκαν στα χέρια. Η διαμάχη ξεκίνησε από την πλατεία Δυρραχίου και στη συνέχεια κυνήγησε ο ένας τον άλλον μέχρι που έφτασαν στην οδό Γιαννιτσών, όπου έπεσαν αιμόφυρτοι.

Ο 17χρονος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι, με το οποίο έπληξε τον φίλο του τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά, με συνέπεια στη συνέχεια να χάσει τη ζωή του. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πάλης με το ίδιο μαχαίρι, που προφανώς έπιασε ο 28χρονος για να αμυνθεί, τραυματίστηκε και ο ίδιος ο 17χρονος στον μηρό, με αποτέλεσμα να υποστεί ακατάσχετη αιμορραγία.

Την κατάσταση των δύο νεαρών αμέσως μετά τη συμπλοκή κατέγραψαν με τα κινητά τους περίοικοι όπως φαίνεται στα βίντεο του Voria.gr.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή, σκληρές εικόνες!

Τι εξετάζουν οι Αρχές – «Για 100 ευρώ έγιναν όλα» λένε μάρτυρες

Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για μία προσωπική συναλλαγή που πυροδότησε τον καβγά ανάμεσά τους, ενώ -κατά τις ίδιες πληροφορίες- μέλη της πακιστανικής κοινότητας που έτυχε να είναι παρόντα στο περιστατικό περιέγραψαν ότι η διαφορά που είχαν ήταν ότι το αδικοχαμένο θύμα όφειλε στον ανήλικο δράστη το ποσό των 100 ευρώ, χωρίς πάντως αυτό το σενάριο να έχει επιβεβαιωθεί από τις διωκτικές αρχές.

Η έρευνα των διωκτικών αρχών στρέφεται πλέον στο ενδεχόμενο να υπήρξε κάτι άλλο πίσω από τη συγκεκριμένη συναλλαγή και για αυτό τον λόγο συγκεντρώνονται καταθέσεις από πρόσωπα που γνωρίζουν τους δύο νεαρούς Πακιστανούς.

Ο 28χρονος που έπεσε νεκρός μετά τις μαχαιριές του 17χρονου δράστη

Το 28χρονο θύμα ζούσε χρόνια στη Θεσσαλονίκη και ήταν, μάλιστα, πατέρας δύο παιδιών που είχε με μία Ελληνίδα.

Τον τελευταίο χρόνο έκανε παρέα με τον ανήλικο που του αφαίρεσε τη ζωή και μάλιστα οι σχέσεις τους χαρακτηρίστηκαν «άριστες» από άλλους φίλους τους.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ