22.3 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

«Minions»: Έρχεται νέα ταινία μετά την επιτυχία του «Despicable Me 4»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα κίτρινα μικροσκοπικά πλάσματα που έχουν εμμονή με τις μπανάνες δεν σταματούν και θα επιστρέψουν στη μεγάλη οθόνη μέσω της Universal Pictures και της Illumination για τη νέα τους περιπέτεια, στην ταινία «Minions 3».

Η είδηση έρχεται στον απόηχο του «Despicable Me 4» που γέμισε τα ταμεία με 255 εκατ. δολάρια στο παγκόσμιο box office μετά την πρεμιέρα του το τριήμερο της 4ης Ιουλίου.

Οι συντελεστές της νέας ταινίας

Το νέο σενάριο υπογράφει ο Μπράιαν Λιντς σεναριογράφος των «Minions» και «The Secret Life of Pets». Ο υποψήφιος για Όσκαρ και σκηνοθέτης των τριών πρώτων ταινιών «Despicable Me» και της πρώτης ταινίας «Minions», Πιέρ Κοφέν θα αναλάβει ξανά την σκηνοθεσία.

Παραγωγός της νέας ταινίας θα είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Illumination, Κρίστοφερ Μελεντάντρι και ο Μπιλ Ράιαν.

Σύμφωνα με το Deadline, οι παραγωγές «Despicable Me» και «Minions» έχουν συγκεντρώσει σχεδόν $5 δισ. στο παγκόσμιο box office.

Η νέα ταινία «Minions 3» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 30 Ιουνίου του 2027.

Η επιτυχία της ταινίας και οι εισπράξεις

Το Minions έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 11 Ιουνίου 2015 και κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 10 Ιουλίου.

Ήταν μια οικονομική επιτυχία στο box office, κερδίζοντας 1,159 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και έγινε η πέμπτη με τις περισσότερες εισπράξεις ταινία του 2015, η 10η με τις περισσότερες εισπράξεις ταινία όλων των εποχών, η δεύτερη με τις περισσότερες εισπράξεις ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών κατά τη διάρκεια είναι η ταινία κινουμένων σχεδίων με τις υψηλότερες εισπράξεις που δεν έχει κυκλοφορήσει από την Walt Disney Pictures.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ