23.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόλος: Μεθυσμένος απείλησε και χτύπησε τη σύντροφό του

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ποινική διαμεσολάβηση συμφώνησε να οδηγηθεί ζευγάρι Αλβανών, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη 27 Ιουνίου στον Βόλο.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 36χρονος επέστρεψε στο σπίτι του υπό την επήρεια μέθης κι άρχισε να βρίζει και να απειλεί την 39χρονη σύντροφό του και μητέρα του 2,5 ετών παιδί τους. Μάλιστα, ο 36χρονος την κλώτσησε στα πόδια και τη χτύπησε στο κεφάλι ενώ της πέταξε μία καρέκλα, καθώς και ένα τραπεζάκι το οποίο απέφυγε βάζοντας τα χέρια της η ίδια, για να προστατευτεί.
Το ζευγάρι, εμφανίστηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές, και ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου  γνωστοποίησε και την πρόθεση του ζευγαριού να οδηγηθεί σε ποινική διαμεσολάβηση, καθώς συζήτησαν και τα βρήκανε.
Η 39χρονη στο δικαστήριο ανέφερε ότι ο σύντροφός της την χτύπησε, την έβρισε, την απείλησε της έριξε κλωτσιές στα πόδια και ένα τραπεζάκι που απέφυγε αλλά ζήτησε συγνώμη και ζήτησε να γυρίσει στο σπίτι ο σύντροφός της καθώς το παιδί τους τον ζητά, με τον όρο να μην την ξαναβρίσει και την ξαναχτυπήσει κι αν χρειαστεί να πάει και σε ψυχολόγο.
Η Εισαγγελέας έδρας από την πλευρά της, επιφυλάχτηκε κι αναφέρθηκε στην κατανάλωση αλκοόλ ότι είναι ένα ζήτημα και το ότι ζήτησε συγνώμη δε σημαίνει ότι μπορεί να μην ξαναγίνει, προτείνοντας να αρθεί ο όρος της μη προσέγγισης που είχε αρχικά επιβληθεί, αλλά να διατηρηθεί ο όρος της μετοίκησης και να συνεχίσει να διαμένει στον αδερφό του στον Αλμυρό ο κατηγορούμενος μέχρι την ολοκλήρωση της ποινικής διαμεσολάβησης.
Το δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση της Εισαγγελέως και με το παραπάνω σκεπτικό, προκειμένου να προχωρήσει η ποινική διαμεσολάβηση, ανέβαλε την υπόθεση για τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024. Μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα συνεχίσει να μένει στον αδερφό του και θα βλέπει το παιδί του εκτός συζυγικής εστίας.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ