17.3 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαβέριο: «Περίμενα πολύ καιρό για να μου έρθει αυτή η ευκαιρία»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Άρης έβαψε «κίτρινο» το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να επικρατεί με σκορ 2-1 του ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης» για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από τους πρωταγωνιστές των «κίτρινων» ήταν ο Κίκε Σαβέριο, ο οποίος και πέτυχε το δεύτερο γκολ του Άρη στο 59ο λεπτό. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, ο 24χρονος επιθετικός από το Εκουαδόρ στάθηκε στη σημασία της νίκης, αλλά και στο γεγονός ότι περίμενε πολύ καιρό μια τέτοια ευκαιρία και να βοηθήσει την ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κίκε Σαβέριο:

Για το παιχνίδι: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με την απόδοση μου βοήθησα την ομάδα να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς».

Για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση: «Περίμενα πολύ καιρό για να μου έρθει αυτή η ευκαιρία και δούλεψα πολύ σε προσωπικό επίπεδο για να μπορέσω να την εκμεταλλευτώ».

Για το τι δούλεψε σωστά και ο Άρης έφτασε στην νίκη: «Δουλέψαμε καλά χωρίς την μπάλα με πολλά τρεξίματα, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και δουλέψαμε σαν ένα».

Για την σημασία που έχει η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Ξέραμε την σημασία αυτού του παιχνιδιού πάνω απ’ όλα για τον κόσμο. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε, δηλαδή σαν ένα σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια μας στο πρωτάθλημα».

Για το τι ευελπιστεί μετά την σημερινή νίκη: «Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό, έχουμε την ποιότητα ώστε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο και το έχουμε αποδείξει. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να κερδίσουμε τα λεγόμενα ως “εύκολα” παιχνίδια».

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ