28 C
Volos
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Χάρης Δούκας: Και δήμαρχος και πρόεδρος… «με οποιαδήποτε εξέλιξη»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Μασκ έχασε την κόντρα με την Βραζιλία για τη «λογοκρισία» στο Χ

Με γραμμή… υποχώρησης εμφανίστηκε στη Βραζιλία και το Ανώτατο...

Ρωσία: Συνέλαβε δύο «πράκτορες της Ουκρανίας» στην Κριμαία

Η ρωσική υπηρεσία ασφαλείας FSB συνέλαβε δύο ανθρώπους που...

«Όχι» λέει το υπουργείο Οικονομικών στην επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο

Κατηγορηματικά αρνητικό είναι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης απέναντι...

Με τις διεργασίες στην Κεντροαριστερά να έχουν πάρει «φωτιά» το ενδιαφέρον εστιάζεται στην παρούσα φάση στη Χαριλάου Τρικούπη και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Με τον Χάρη Δούκα να δηλώνει «παρών» στις εσωκομματικές εξελίξεις, να προτείνει να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στις 3 και 10 Νοεμβρίου και να καταθέτει «ενωτική πρόταση» με στόχο η Κεντρική Επιτροπή να καταλήξει σε έναν οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα του ΠΑΣΟΚ ένα ερώτημα έμενε να απαντηθεί: Αν θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος Αθηναίων ή αν θα αποχωρήσει σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Ο Νίκος Σοφιανός, της Λαϊκή Συσπείρωσης, έθεσε ευθέως το ερώτημα στον Χάρη Δούκα τι θα κάνει με τον Δήμο Αθηναίων σε περίπτωση διεκδίκησης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ

Το συγκεκριμένο ερώτημα έθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Σοφιανός, λέγοντας πως αναπόφευκτα αφορά το Δημοτικό Συμβούλιο η όποια πρόθεση του δημάρχου.

«Θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη»

Όταν έφτασε η στιγμή να τοποθετηθεί, ο κ. Δούκας, αρκέστηκε να πει: «Είμαι εδώ, δουλεύω και θα είμαι δήμαρχος, θα παραμείνω δήμαρχος με οποιαδήποτε εξέλιξη και θέλω εδώ να συζητάμε όπως συζητάμε και να αφήσουμε τα πολιτικά, να μην πολιτικοποιούμε τα θέματα, για να μπορούμε να έχουμε και αποτέλεσμα».

Ο Χάρης Δούκας, σε μια περίοδο που το κύμα αμφισβήτησης στο πρόσωπο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, έχει χτυπήσει «κόκκινο» δήλωνε προ λίγων ημερών «θέλω το ΠΑΣΟΚ και η ευρύτερη δημοκρατική παράταξη να μπορέσει να κερδίσει το στοίχημα, τώρα» και με νόημα συμπλήρωνε «θα κάνω ό,τι μπορώ γι αυτό» αφήνοντας να εννοηθεί πως θα διεκδικήσει την προεδρία του κόμματος.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ