25.7 C
Volos
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

ΤΕΛΕΤΗ  ΛΗΞΗΣ  ΣΤΗΝ  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΛΟΥ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ


Γεμάτοι εμπειρίες και αναμνήσεις αποχαιρέτησαν οι νεαροί αθλητές-μαθητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου και οι γονείς την αθλητικά χρονιά 2023-2024 στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2024 στο βοηθητικό του Ε.Α.Κ.  Βόλου.

Αρχικά πραγματοποιήθηκαν αγώνες από όλα τα τμήματα υποδομής στο βοηθητικό του Ε.Α.Κ  Βόλου και ακολούθησε η ομιλία του προέδρου της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου  κ. Κεραμίδα Παναγιώτη.  Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της χρονιάς από τους προπονητές της Ακαδημίας όπου ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα πρόσωπα τους ενώ δόθηκαν σε όλα τα παιδιά και στους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα της Β΄ Ε.Π.Σ.Θ. έπαινοι, μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, διάφορα δώρα καθώς και το πρόγραμμα της νέας αθλητικής περιόδου 2024-2025  [ apov1996.webnode.gr ] .



Στο τέλος διοίκηση, προπονητές, γονείς και νεαροί αθλητές ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι με υγεία και δώσανε ραντεβού τέλη Αυγούστου για μια νέα δημιουργική, αθλητική χρονιά γεμάτη διασκέδαση και πολύ ποδόσφαιρο για τους μαθητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βόλου.

https://apov1996.webnode.gr/epikoinonia/

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ