23.1 C
Volos
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Naturefun & 4us Cosmetics: Σου φτιάξαμε τα απαραίτητα για το νενεσέρ των διακοπών σου !

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ραντεβού για brunch στο Pleasures seaside café + more

Έρχεται Σαββατοκύριακο και θα απολαύσουμε χαλαρές στιγμές και βόλτα...

ΚΟΥΛΠΑΣ:Ολοκληρωμένες λύσεις άνεσης & στυλ για το σπίτι σας

Ανακαλύψτε την απόλυτη άνεση και στυλ για το σπίτι...

Τι θα κάνει το παιδί μου στους Προσκόπους;

Στους Προσκόπους τα παιδιά και οι νέοι κάνουν νέους...

Ξέρω ότι ετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου και ήδη έχεις ξεκινήσει την αναζήτηση των κατάλληλων προϊόντων για να σε συνοδεύσουν ως τα must have του φετινού καλοκαιριού στο νεσεσέρ σου!

Μάντεψε  στα βρήκα όλα και στα παρουσιάζω αναλυτικά! Και το καλύτερο είναι στις καλύτερες τιμές και θα τα βρεις στο κέντρο του Βόλου! Στο Naturefun & 4us Cosmetics στο κέντρο του Βόλου, Κουμουνδούρου 12!

 

 

Imel hair spray sea salt 

Το hair spray προσφέρει υφή και όγκο και σχηματίζει ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και ιδανικό για να δημιουργήσετε ένα «look παραλίας», χωρίς να ξηραίνει ή να σκληραίνει τα μαλλιά. Προσφέρει κανονικό με μεσαίο ελαστικό κράτημα.

HAIR AND BODY MIST HELIOS PARMA 100 ML

Ανάλαφρο, θρεπτικό σπρέι με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες από ρίζα Yacon και αλόη. Προσφέρει ενυδάτωση και αισθησιακό άρωμα τόσο στο σώμα όσο και στα μαλλιά. Περιέχει αντηλιακό φίλτρο με πατενταρισμένη τεχνολογία ενκαψυλίωσης που προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ ενυδατώνει τις άκρες με ψαλίδα. Λειαίνει την τρίχα και χαρίζει λαμπερά και μεταξένια μαλλιά χωρίς να αφήνει βαριά αίσθηση στην τρίχα.

SELF TANNING LOTION της LAVISH SUN CARE

Ένα αποτελεσματικό προϊόν αυτο-μαυρίσματος εμπλουτισμένο με ενυδατικούς παράγοντες, που δημιουργεί σε πρόσωπο & σώμα φυσικό και ομοιογενές μαύρισμα. Ο ιδανικός τρόπος για να έχετε υπέροχο μαύρισμα χωρίς ήλιο, καθώς το SELF TANNING LOTION της LAVISH SUN CARE εφαρμόζεται πανεύκολα πάνω στο δέρμα, το αποτέλεσμα εμφανίζεται μέσα σε λίγες κιόλας ώρες και το μαύρισμα διαρκεί περίπου τέσσερις με πέντε ημέρες. Το μη λιπαρό, ελαφρύ SELF TANNING LOTION της LAVISH SUN CARE εμπλουτισμένο με Aloe Vera και Γλυκερίνη έχει ενυδατική δράση και διατηρεί το δέρμα απαλό με υγιή λάμψη. Το απόλυτο must-have για κάθε εποχή. Χωρίς Parabens . Δερματολογικά ελεγμένο.

Χρήση: Προετοιμάστε το δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα.Απλώστε σε καθαρό δέρμα, αποφεύγοντας τα φρύδια, την γραμμή των μαλλιών και την επαφή με τα μάτια. Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, επιμείνετε τρίβοντας τις πιο σκληρές ή δύσκολες περιοχές (γόνατα, αγκώνες κ.τ.λ.). Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση. Χρησιμοποιήστε το προϊόν δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα για να διατηρηθεί το μαύρισμα σας. Δεν προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου. Δεν περιέχει αντηλιακά φίλτρα. Περιμένετε 15 λεπτά πριν ντυθείτε.

 

Mousse σώματος της εταιρίας Cosmelia

Mousse σώματος της εταιρίας Cosmeliaμε άρωμα αμύγδαλο , καραμέλα και βανίλια αποτέλεσμα, σχεδιασμένη για κάθε τύπο επιδερμίδας. Αναζωογονεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα με απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση απαλότητας.

 

Hair & Body mist SALTY CRUSH 200ml (COSMELIA)

Eνυδατικό σπρέι σώματος και μαλλιών, πλούσιο σε αλόη, πανθενόλη και χαμομήλι με αρωματικές νότες φιστίκι, αλμυρή καραμέλα και βανίλια.

Δημιουργεί αίσθηση απόλαυσης που διαρκεί.

ΧΡΗΣΗ: Ψεκάστε σε όλο το σώμα και ανανεώστε κατά την διάρκεια της μέρας.

Eπέλεξε το κατάστημα Naturefun & 4us Cosmetics στο κέντρο του Βόλου,
Κουμουνδούρου 12 για να αγοράσεις ότι χρειάζεσαι για την καθημερινότητα
σου σε προσιτές τιμές!

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ