27.3 C
Volos
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκινητικός ο αντιδήμαρχος Αχιλλέας Κέλλας για τον πατέρα του Χρήστο Κέλλα που υπουργοποιήθηκε: Δικαίωση του αδιάκοπου αγώνα του

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκινητικά είναι τα λόγια του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοίκησης του Δήμου Λαρισαίων, Αχιλλέα Κέλλα για τον πατέρα του Χρήστο Κέλλα ο οποίος ανέλαβε από προχθές την θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, τονίζοντας σε ανάρτησή του, μεταξύ άλλων: «Από πολύ μικρός θυμάμαι τον πατέρα μου πάντα δραστήριο, αεικίνητο, να τον σταματάνε στο δρόμο, να χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνο από ανθρώπους που ζητούσαν βοήθεια είτε με ιατρικά θέματα είτε με ο,τιδήποτε άλλο».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Μέρες γεμάτες συγκίνηση κι ευθύνη… Η ανάληψη κυβερνητικής θέσης από τον πατέρα μου Χρήστο Κέλλα, είναι μια δικαίωση του αδιάκοπου αγώνα του όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, η τοποθέτησή του στη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή μας που εκτός από πολύπαθη, ήταν κι αδικημένη σε κυβερνητικό επίπεδο.

Από πολύ μικρός θυμάμαι τον πατέρα μου πάντα δραστήριο, αεικίνητο, να τον σταματάνε στο δρόμο, να χτυπάει ασταμάτητα το τηλέφωνο από ανθρώπους που ζητούσαν βοήθεια είτε με ιατρικά θέματα είτε με ο,τιδήποτε άλλο. Και πάντα θαύμαζα την αντοχή του, το ότι ακούραστα έψαχνε για την καλύτερη λύση, το ότι δεν κρυβόταν ποτέ. Και ξέρω από πρώτο χέρι το προσωπικό και οικογενειακό κόστος αυτής της συνεχούς προσφοράς!

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που τον έκαναν να ξεχωρίζει στη συνείδηση των πολιτών και να κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη τους, ώστε να του δίνουν την ψήφο τους και να τον χρήζουν εκπρόσωπό τους. Πρώτα στην τοπική αυτοδιοίκηση, μετά στο Κοινοβούλιο και τώρα στο υψηλότερο επίπεδο, στην Κυβέρνηση.

Μαζί με εκείνον, εκτός από την εύλογη χαρά και τη συγκίνηση, αισθάνομαι τιμημένος και περήφανος και σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια! Εύχομαι ο πατέρας μου να είναι γερός και είμαι βέβαιος ότι με ακόμη μεγαλύτερη ορμή και αποφασιστικότητα θα συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε πάντα: να έχει την πόρτα του ανοιχτή στα προβλήματα του πολίτη και του αγρότη και να δίνει λύσεις. Είμαι βέβαιος ότι, με τη βοήθεια του Θεού και τη στήριξη όλων μας, θα έχει μια παραγωγική θητεία με μετρήσιμο έργο για το καλό της Λάρισας και του αγροτικού κόσμου!».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ