15.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Φώτης Λαμπρινίδης: Η Μαγνησία και η Θεσσαλία να στείλουν ισχυρό μήνυμα για τις Κυβερνητικές ευθύνες

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο στη Λάρισα – Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κάλεσμα στους πολίτες, αλλά και τους επισκέπτες, να συμμετέχουν...

Η τελειομανία δεν είναι στόχος ζωής

Οι περισσότεροι θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι στη ζωή μας....

Ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φώτης Λαμπρινίδης με δήλωσή του για τις ευρωεκλογές αναφέρει:

 

Αύριο, οι πολίτες σε όλη την Ευρώπη καλούνται να ψηφίσουν και να στείλουν εκείνους που θα τους εκπροσωπήσουν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Η Ευρώπη είναι για μας πεδίο αγώνων και πρωτοβουλιών. Διεκδικούμε περισσότερα δικαιώματα, στήριξη των συμφερόντων του Κόσμου της Εργασίας και του Πολιτισμού. Με πρώτο και κύριο την Ειρήνη, αυτά πρέπει να ενισχυθούν και με την ψήφο των Ελλήνων Πολιτών.

Το δικαίωμα αυτό δεν το χαρίζουμε στις άστοχες φωνές της αποχής, δεν το ακυρώνουμε ενισχύοντας τις ακραίες δυνάμεις της ακροδεξιάς και της οπισθοδρόμησης.

Αύριο, στηρίζουμε και δυναμώνουμε την Εναλλακτική πρόταση προόδου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

 

Στην Μαγνησία και την Θεσσαλία, οι λόγοι είναι πολύ περισσότεροι και ιδιαίτεροι για ένα σαφές πολιτικό μήνυμα, μετά την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Περιφέρειά μας, με τις συγκεκριμένες Κυβερνητικές ευθύνες, αλλά και την αναγκαιότητα να δούμε το μέλλον μας, άρρηκτα δεμένο με την Ευρώπη των Περιφερειών.

Με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο χέρι, δίνουμε το μήνυμα και ενισχύουμε την προοπτική της Προοδευτικής Συνεργασίας, που από την Δευτέρα θα αποτελέσει τον Ισχυρό και Ικανό πόλο, απέναντι στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, απέναντι στις Συντηρητικές δυνάμεις της Ευρώπης.

Αύριο , Δίνουμε Δύναμη στην Προοπτική.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ