15.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ΔΚΜ – Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών για την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μετά και την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή των εκλογών της 19ης Μαΐου2024 στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών Μαγνησίας, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμεόλους τους υποψηφίους μας που συμμετείχαν στις εκλογές των οργάνων  του Τεχνικού Επιμελητηρίουκαι όλουςτουςμηχανικούς της Μαγνησίας και όχι μόνο, που εμπιστεύτηκαν την παράταξημας, με αποτέλεσμα να πετύχουμε μια σαρωτική νίκη, πέρααπό κάθε προσδοκία.

Δεν είναι τυχαίο ότι το ποσοστόρεκόρ (62,18%), οι 31 έδρες στην τοπική Αντιπροσωπεία και η ισχυρή εκπροσώπηση στην Κεντρική Αντιπροσωπεία με τους συναδέλφους Ν. Καπούλα, Α. Αναγνώστου, Ε. Αντωνίου και Λ. Κίσσα, κατέδειξαν ότι οι διπλωματούχοιμηχανικοίτης περιοχή μας,εμπιστεύονται την μέχρι τώρα πορεία μας.

Αυτό μας επιφορτίζει με ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τόσο τις προκλήσεις στη νέα εποχή που αφορούν στο επάγγελμα του μηχανικού, όσο και τα προβλήματα που αναδύονται στην καθημερινότητα και αποτελούν πολλές φορές τροχοπέδη στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.

Το ΤΕΕ Μαγνησίας θα συνεχίσει να πορεύεται στο δρόμο που έχει χαράξει η πρόεδρος μας Νάνσυ Καπούλα, ακολουθώντας πιστά τις αρχές του. Δουλειά, σύμπνοια, ομοψυχία και κοινές δράσεις είναι αυτές που το έχουν αναδείξει σε ένα από τα καλύτερα περιφερειακά τμήματα της χώρας με καίριες παρεμβάσεις και τεκμηριωμένες επιστημονικές  απόψεις μη αμφισβητήσιμες.

Παραμένουμε πιστά δίπλα στον κάθε συνάδελφο ξεχωριστά και συνεργατικά για το κοινό καλό του κλάδου μας

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ