19 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Electronet Β.Κ. Καζάνα: Μεγάλες Προσφορές στα κλιματιστικά και όλα ετοιμοπαράδοτα!

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όταν ο υδράργυρος «χτυπάει» κόκκινο, εσύ δεν μπορείς να περιμένεις! Θέλεις κλιματιστικό και το θέλεις τώρα! Με κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης Α+++ από την Electronet B.K.Καζάνα και με ΔΩΡΕΑΝ και ΑΜΕΣΗ τοποθέτηση, το καλοκαίρι σου γίνεται πιο δροσερό!

Στην Electronet B.K.Καζάνα όλα τα κλιματιστικά είναι ετοιμοπαράδοτα, σε πολύ μεγάλες προσφορές, με δωρεάν τοποθέτηση, κέρδος απόσυρσης έως 100 ευρώ και δώρο σετ καρέκλες με ομπρέλα παραλίας ή σετ πικ νικ ! Η λύση στον καύσωνα έρχεται από το πρώτο κατάστημα σε πωλήσεις κλιματιστικών στη Θεσσαλία. Όλα τα κλιματιστικά είναι ετοιμοπαράδοτα και διατίθενται μέσα από μια μεγάλη γκάμα όλων των επώνυμων εταιριών, inverter, ενεργειακής κλάσης έως Α+++, για ασύγκριτη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος και μέγιστη απόδοση. Και φυσικά διατίθενται στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με δωρεάν τοποθέτηση από έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο με δυνατότητα τοποθέτησης έως 40 κλιματιστικά την  ημέρα!

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, σίγουρα θα βρείτε αυτό που καλύπτει κάθε απαίτηση μέσα από την πληρέστερη γκάμα συσκευών. Γιατί στην Electronet B.K.Καζάνα«εσείς κι εμείς γνωριζόμαστε»!

Electronet Β. Κ. Καζάνα, Διονύσου και Παπαδοπούλου, πίσω από τα ΚΤΕΛ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ