15.6 C
Volos
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Τραγικές καταστάσεις για τις  οικογένειες στο Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο – Βρέφη με υψηλό πυρετό και διάρροια

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όπως αναφέρει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο παιδίατρος και διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.Γιώργος Χαρίτος, αρκετά βρέφη -και μάλιστα πολλά απ αυτά κάτω του ενός έτους – εμφάνισαν έντονα συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Πιο συγκεκριμένα:

Larger than life καταστάσεις σε Ριζομυλο,Στεφανοβικειο και αλλού εκεί κοντά στην Κάρλα (μια σύμπτωση) με βρεφακια κάτω του έτους με πανυψηλο πυρετό και ατελείωτες διαρροιες με αίμα.

Οδηγίες, καλλιέργειες, καμία σαλμονελλα θα είναι, αλλά πάλι λες όλα τα βρέφη ταυτόχρονα;;;

Εχθες το βράδυ λύθηκε το μυστήριο από το Έγκλημα στο Οριαν Εξπρες. Φίλη με ενημέρωσε ότι υπάρχει επίσημο δελτίο να σταματήσει άμεσα ο κόσμος να πίνει νερό μέχρι νεοτερας.

Δεν ξέρω τι έκταση έχει πάρει εκεί, αλλά εγώ μέχρι να φάω μια βαφλα στο Βέλγιο με έχει πάρει ήδη μια δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 και μια του ΣΤΑΡ για “αποκλειστική συνέντευξη” την οποία δεν έδωσα βέβαια αλλά είναι αλήθεια ότι με μεγάλο (πολύ μεγάλο) ενδιαφέρον περιμένω μια συγγνώμη στον κόσμο που τα μωρά του βρέθηκαν στο νοσοκομείο και βεβαίως τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων για το νερό.

Με μεγάλο ενδιαφέρον.

Εκτός εάν βγει κι αυτό “κρυστάλλινο”.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ