23.9 C
Volos
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Υπεγράφη διακρατική συμφωνία για το έργο των 2 δισ. ευρώ

Διακρατική συμφωνία, ιστορικής σημασίας, υπέγραψαν, σύμφωνα με πληροφορίες του...

Στο μενού της Νέας Υόρκης ελληνοτουρκικά, Κυπριακό και Μέση Ανατολή

Στη Νέα Υόρκη στρέφεται το παγκόσμιο διπλωματικό ενδιαφέρον, με...

Χαρακόπουλος με Πάπα Φραγκίσκο: Συνεργασία όλων των χριστιανών έναντι των μεγάλων προκλήσεων

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που, μετά τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο...

Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Πλησιάζει ο καιρός για την αλλαγή ώρας οπότε και...



«ΡΑΛΛΥ ΠΗΛΙΟΥ 2024»  (Πήλιο, 31 Μαΐου  και 01-02 Ιουνίου  2024).
   Θα πραγματοποιηθούν αγώνες ιστορικών οχημάτων τύπου regularity όπου θα περιλαμβάνονται διαδρομές στο Πήλιο. Στις 31/05/2024 θα γίνει η υποδοχή των συμμετεχόντων και ο τεχνικός έλεγχος και στις 01/06/2024 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από το λιμάνι του Βόλου, μπροστά στο Ηρώο και το χώρο του εμβληματικού κτιρίου Παπαστράτος. Η πορεία του αγώνα θα ακολουθήσει την παραλιακή διαδρομή προς τα Καλά Νερά, την Άφυσσο και το Νεοχώρι, για να καταλήξει στην Τσαγκαράδα. Στις 02/06/2024 ξεκινά το δεύτερο σκέλος του αγώνα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου με κατεύθυνση τα χωριά των Άνω Λεχωνίων, του Αγίου Βλασίου, Αγίας Τριάδας και Κάτω Γατζέας. Τα οχήματα αφού διατρέξουν την Νότια ορεινή πλευρά του Πηλίου θα κατευθυνθούν προς την Αγριά, την Δράκια και τα Χάνια, για να τερματίσουν στο χώρο του ξενοδοχείου Ξενία στην Πορταριά, όπου θα ανακοινωθούν οι νικητές και θα γίνει η απονομή των επάθλων.
Συνδιοργανωτές είναι: Η περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και το σωματείο ΦΙΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

«ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του 25ου Final Four μπάσκετ με αμαξίδιο, περιόδου 2023-2024» (Βόλος, 01-02 Ιουνίου 2024).
Θα πραγματοποιηθούν αγώνες καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο στα πλαίσια της διοργάνωσης του 25ου Final Four μπάσκετ με αμαξίδιο, περιόδου 2023-2024. Σκοπός είναι η προώθηση του παραολυμπιακού αθλήματος της καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο και του έργου του ΟΣΕΚΑ. Η φιλοξενία των τεσσάρων καλύτερων ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και των κορυφαίων Ελλήνων καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας αναμένεται να αποτελέσει μια ιδιαίτερη εμπειρία για την τοπική κοινότητα. Οι πολίτες της περιοχής, κυρίως οι νέοι, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους αθλητές κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη φιλόξενη πόλη του Βόλου. Μέσω αυτής της επαφής, θα διαπιστώσουν τον επαγγελματισμό των αθλητών παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της κινητική τους  αναπηρία και αυτό θα τους ενθαρρύνει να αντιμετωπίσουνε τα δικά τους προβλήματα με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. 
Συνδιοργανωτές είναι: Η περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ (ΟΣΕΚΑ).

«ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΟΥΡΙ»  (Δάσος Κουρί Αλμυρού, 01 Ιουνίου  2024).
      Θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμου που θα περιλαμβάνει α) αγώνα δρόμου 500 μέτρων για παιδιά των δημοτικών σχολείων, β) αγώνα δρόμου 1500 μέτρων για παιδιά γυμνασίων – λυκείων και ενηλίκων και γ) αγώνα δρόμου 5000 μέτρων ανδρών γυναικών δ) αγώνα δρόμου 10.000 μέτρων ανδρών γυναικών ε) αγώνα δρόμου 500 μέτρων ΑμΕΑ. Η διεξαγωγή της αθλητικής εκδήλωσης συντελεί στην πρόοδο της αθλητικής παιδείας ομαδικότητας και του  «ευ αγωνίζεσθε» της νεολαίας. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.
   Συνδιοργανωτές είναι: Η περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων και ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ.
                

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ