17.3 C
Volos
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Κρήτη: Βουτιά θανάτου τουρίστριας για μία… selfie – Έπεσε σε γκρεμό

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε τραγωδία εξελίχθηκαν οι διακοπές στην Κρήτη για μία παρέα, καθώς μία γυναίκα σκοτώθηκε στην προσπάθειά τους να βγάλουν φωτογραφία.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης (23/05) όταν μία παρέα που κινούνταν με το αυτοκίνητο επί του ΒΟΑΚ αποφάσισε να σταματήσει σε ένα σημείο για φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το δυστύχημα έγινε όταν η ίδια μαζί με τις φίλες της είχαν πάει στην άκρη του δρόμου, αλλά για άγνωστη αιτία η μια από τις τρεις φαίνεται να έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει σε απόκρημνο σημείο του ΒΟΑΚ.

Σε κατάσταση σοκ οι φίλες της

Οι φίλες της ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που όμως ανέσυρε νεκρή από τον γκρεμό την άτυχη γυναίκα.

Οι άλλες δύο γυναίκες φίλες της βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, καθώς αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

Φωτογραφία από το σημείο του δυστυχήματος. Αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ενώ οι δύο φίλες της άτυχης γυναίκας είναι καθισμένες στο έδαφος, ταραγμένες από το τραγικό συμβάν.

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ