18.4 C
Volos
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

UOA STORE: Το ΕΚΠΑ απέκτησε το δικό του κατάστημα αναμνηστικών ειδών

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη – «Καμία έκπτωση στις ανάγκες μας»

Στους δρόμους κατεβαίνουν την Πέμπτη οι νοσοκομειακοί γιατροί με κυρίαρχο...

Μιμή Ντενίση: «Δεν το έχω πει ποτέ, έπαθα κάταγμα στο ιερό οστό»

«Έπαιζα στο θέατρο 1,5 χρόνο με φρικτούς πόνους», αποκάλυψε...

Γη της ελιάς: O Αποστόλης κανονίζει πάλι κρυφό ραντεβουδάκι με την Παυλίνα

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γη...

Ρατσισμός: Η «φυλετική επιστήμη» και η ευγονική χρηματοδοτούνται από αφεντικό της Big Tech

Ομάδα που προωθεί «επικίνδυνη» ιδεολογία επιστημονικού ρατσισμού συνεργάστηκε με...

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου τα εγκαίνια του νέου του νέου καταστήματος αναμνηστικών ειδών “UOA STORE” και των νέων γραφείων της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΑΔΠΠΑ) στην Ακαδημίας 33.

Στο κατάμεστο πεζοδρόμιο επί της οδού Ακαδημίας, πλήθος ακαδημαϊκού προσωπικού και διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου αλλά και πολιτών, προσήλθαν για να στηρίξουν αυτό το νέο εγχείρημα. Δυναμικό παρόν έδωσαν και οι φοιτητές του Πανεπιστημίου, με μεγάλο ενθουσιασμό για τα νέα προϊόντα.

Το Πανεπιστήμιο Αθηνών, στα πρότυπα των κορυφαίων πανεπιστημιακών ιδρυμάτων παγκοσμίως, εισήγαγε μια καινοτόμο πρωτοβουλία με το “UOA STORE”, το οποίο προσφέρει μια ευρεία γκάμα νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες φοιτητών και όλου του ακαδημαϊκού προσωπικού του Πανεπιστημίου, ενισχύοντας την αίσθηση της πανεπιστημιακής ταυτότητας.

Το “UOA STORE” εγκαινίασαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεράσιμος Σιάσος, ο Πρόεδρος της Εταιρείας κ. Νικόλαος Θωμαΐδης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μάριος Τσάκας και η Αντιπρόεδρος κα. Ασημίνα Αντωναράκου.

Γεράσιμος Σιάσος: «Σήμερα το Πανεπιστήμιο κάνει ένα ακόμη βήμα ανοίγματος προς την κοινωνία

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος, κατά τον χαιρετισμό του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «πρόκειται για μία ξεχωριστή μέρα, καθώς σήμερα το Πανεπιστήμιο κάνει ένα ακόμα βήμα ανοίγματος προς την κοινωνία, υπηρετώντας το στρατηγικό στόχο ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της διεθνοποίησης.  Εγκαινιάζουμε σήμερα το νέο κατάστημα αναμνηστικών ειδών “UOA Store” και υπερσύγχρονες υποδομές στις οποίες έχει αναπτυχθεί το «στρατηγείο» του Πανεπιστημίου Αθηνών με κομβικό ρόλο στη διαχείριση και την αξιοποίηση της Περιουσίας του. Βεβαίως για την ανάπτυξη όλων αυτών των υποδομών και των δράσεων απαιτήθηκαν πολλές ενέργειες και προσπάθειες για να  υπερνικηθούν γραφειοκρατικά εμπόδια και δυσκολίες.  Στόχος μας είναι να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα επ’ ωφελεία του Πανεπιστημίου και της κοινωνίας γενικότερα. Εκ μέρους των Πρυτανικών Αρχών θα ήθελα να συγχαρώ τον Πρόεδρο της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και Αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Διοίκησης, καθηγητή κ. Νίκο Θωμαΐδη, ο οποίος είναι η “ψυχή” της Εταιρείας Αξιοποίησης και όλων αυτών που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια. Επίσης πολλά συγχαρητήρια και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθηγητή κ. Μάριο Τσάκα, καθώς και σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας, κ. Ν. Θωμαΐδης επεσήμανε πως «ένα όραμα ολοκληρώνεται για την μετεγκατάσταση της Εταιρείας σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις που υπηρετούν τον αναπτυξιακό σκοπό της. Η ΕΑΔΠΠΑ αποκτά νέο κατάστημα αναμνηστικών ειδών στα πρότυπα των μεγάλων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων του εξωτερικού. Πρόκειται για μια ακόμη ενέργεια στα πλαίσια της εξωστρέφειας και προβολής του Πανεπιστημίου και των Σχολών του. Στο επίκεντρο όλων των δράσεων της Εταιρείας, βρίσκεται η δημιουργία μέσων και πόρων για την ανάπτυξη και προβολή του Ιδρύματος, καθώς και την ενίσχυση της εκπαιδευτικής και ερευνητικής του δραστηριότητας».

Τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μ. Τσάκας τόνισε πως «τα νέα γραφεία της Εταιρείας θα στεγάσουν στρατηγικές πρωτοβουλίες που προωθούν την καινοτομία και την αξιοποίηση της περιουσίας του Πανεπιστημίου. Η πρωτοποριακή δράση υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για ένα φιλόδοξο πλάνο προς τη δημιουργία σύγχρονων, καινοτόμων λύσεων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Ιδρύματος».



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ