25.1 C
Volos
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Joker σε ελεύθερη πτώση: Το «Folie à Deux» κινδυνεύει με χασούρα 200 εκατ. δολάρια

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθη ο ληστής «ντελιβεράς» των βορείων προαστείων – Πώς επέλεγε τους στόχους

Συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, στην περιοχή του Αμαρουσίου, από...

Εύη Δρούτσα: «Ο Μάικλ Τζάκσον είναι ο έρωτάς μου, τον λατρεύω»

Σε ένα παιχνίδι συμμετείχε η Εύη Δρούτσα, η οποία...

Αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης στους «Σπαρτιάτες» ζητά το ΠΑΣΟΚ

Την λήψη πρωτοβουλιών προκειμένου το πολιτικό κόμμα «Σπαρτιάτες» να...

Οι πρώτες φήμες για το sequel του «Joker» άρχισαν να ακούγονται τον Νοέμβριο του 2019 – δηλαδή μόλις έναν μήνα μετά την κυκλοφορία της ταινίας. Κάτι λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως η ταινία του Τοντ Φίλιπς είχε ξεκινήσει σαρωτικά την πορεία της στο box office. Μια πορεία που ολοκληρώθηκε με έσοδα άνω του 1 δισ. και δύο βραβεία Όσκαρ.

Άρα δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση πως το «Joker: Folie à Deux» έμοιαζε με το καλημέρα μια από τις ταινίες της χρονιάς. Κι όμως, δύο εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία της στις σκοτεινές αίθουσες, έχει γίνει το… αστείο της χρονιάς και θεωρείται ήδη (εμπορική) αποτυχία.

Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν μετά την προβολή της στο Φεστιβάλ της Βενετίας, με τους περισσότερους κριτικούς να μην ενθουσιάζονται. Ωστόσο η πρεμιέρα της ήταν καταστροφική, καθώς το κοινό την «έθαψε» την ταινία, με τις αντιδράσεις να προκαλούν σοκ μέχρι και στη Lady Gaga.

Σε αυτές τις 15 μέρες το μιούζικαλ sequel του «Joker» έχει έσοδα στο box office μόλις 165 εκατ. δολάρια, με το Variety να υπολογίζει ότι με αυτούς τους ρυθμούς το φιλμ κινδυνεύει να «μπει μέσα» από 125 έως 200 εκατ. δολάρια.

Από την πλευρά της η Warner Bros. απάντησε σε αυτούς τους υπολογισμούς λέγοντας «όποιοι υπολογισμοί έρχονται από ‘ανώνυμες πηγές’ είναι λανθασμένοι και απλά προσπαθούν μια φήμη να την κάνουν να φανεί ως πραγματική είδηση».

Το σίγουρο είναι ότι το «Joker: Folie à Deux» έχει απογοητεύσει: η συνταγή μιούζικαλ όχι μόνο δεν έπιασε, αλλά απομάκρυνε τους φανατικούς θαυμαστές των κόμικ που δείχνουν ξεκάθαρα ότι δεν θα πληρώσουν εισιτήριο για να δουν την Lady Gaga να τραγουδάει.

Κάπως έτσι, το στούντιο φαίνεται πως πήρε την απόφαση να βγάλει το «Joker: Folie à Deux» πιο νωρίς από ότι υπολόγιζε στις ψηφιακές πλατφόρμες, ώστε να καλύψει ένα μέρος της χασούρας.



Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ