17.3 C
Volos
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024

Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός των Γαλάζιων – «Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις εσύ»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αλλαγή ηγεσίας στη Φάρμα το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024). Όπως γίνεται ο παίκτης που έφυγε από το ριάλιτι, στη συγκεκριμένη περίπτωση η Ιωάννα, άφησε ένα γράμμα, ορίζοντας τον επόμενο αρχηγό της ομάδας της, των «Γαλάζιων».

Το γράμμα της Ιωάννας, η οποία αποχώρησε από τη Φάρμα, διάβασε στους συμπαίκτες του ο Νίκος, κάνοντας πλάκα στον Δημήτρη.

«Αγαπητοί Γαλάζιοι για να διαβάζετε αυτό το γράμμα σημαίνει ότι έχω αποχωρήσει από τη Φάρμα. Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα για το παιχνίδι αλλά και την έξω ζωή. Εδώ λοιπόν φτάνει η ώρα να αλλάξει ο αρχηγός της ομάδας. Δημήτρη νομίζω πως ήρθε η στιγμή να αναλάβεις εσύ για να πετύχεις αυτό που δεν πέτυχαν οι άλλοι. Με αγάπη και σεβασμό Ιωάννα».

Ο Κωβαίος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. «Ευτυχώς σωθήκαμε!», είπε στην κάμερα του ριάλιτι του Star. «Δυστυχώς η Ιωάννα ήταν παράπλευρη απώλεια, κρίμα… αλλά για να ξεκαθαρίσει η όλη κατάσταση, κάπως έπρεπε να βγει και η Λαρού», πρόσθεσε.

Και η Λαρού χάρηκε με την απόφαση της Ιωάννας, αφού δεν ήθελε με τίποτα για αρχηγό τον Νίκο. Από την πρώτη στιγμή, ο νέος αρχηγός άρχισε να σκέφτεται τις δουλειές που πρέπει να κάνουν.

Αρχικά, στον αχυρώνα συναντήθηκαν η Ελένη και η Ιωάννα. Εκεί έμελλε οι δύο παίκτριες να ακολουθήσουν τις συμβουλές του παρουσιαστή Λεωνίδα Κουτσόπουλου και να τα δώσουν όλα προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Για μία από τις δύο, ωστόσο, το ταξίδι στη Φάρμα θα λάμβανε, τέλος, ακριβώς στο φινάλε του νέου αυτού επεισοδίου.

Έτσι, η Ελένη και η Ιωάννα θα έπρεπε να υπερβούν τις δυνάμεις τους ώστε να συγκεντρώσουν τις περισσότερες νίκες και να… στείλουν την αντίπαλο εκτός διαγωνισμούς.

Κάποια στιγμή ο πίνακας του σκορ έδειξε 2 – 2, με αποτέλεσμα και οι δύο παίκτριες να είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Μία τελευταία δοκιμασία για να δούμε ποια από τις δύο θα παραμείνει στη Φάρμα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος για να σφυρίξει την έναρξη του τελευταίου γύρου στο «μαρτύριο» της Ελένης και της Ιωάννας.

 

Και η αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι επιβίωσης του Star έγραψε το όνομα της… Ιωάννας.

 

«Ήθελα να ζήσω πολλά περισσότερα, δυστυχώς όμως ήρθε η ώρα να φύγω», παραδέχθηκε με χαμόγελο, μεταξύ άλλων, η ηττημένη της μονομαχίας αποχώρησης το βράδυ της Τετάρτης.

To άρθρο Φάρμα: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός των Γαλάζιων – «Ήρθε η στιγμή να αναλάβεις εσύ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ