25.1 C
Volos
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Φανή Χαλκιά: «Ο σύζυγός μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης, δεν είναι ωραίο να έχουν τα παιδιά μια δραματική φιγούρα στο σπίτι»

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Ακόμα περνάω δύσκολα με τον σύζυγό μου αλλά είναι πολύ δυνατός”, δήλωσε η Φανή Χαλκιά.

Η Φανή Χαλκιά παραχώρησε συνέντευξη στη Super Katerina και μίλησε μεταξύ άλλων για την επίθεση το καλοκαίρι στο beach bar που διατηρούν με τον σύζυγό της, αλλά και για την περιπέτεια υγείας του. Υπενθυμίζεται ότι ο Λούης Καραμάνος υπέστη ρήξη ανευρύσματος.

«Γενικά ήταν δύσκολο. Είχαν πετάξει έναν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, είχε γίνει δύο φορές. Κάποιος ενοχλήθηκε… δεν ξέρω τι φαντάζεται ο κόσμος. Φαντάζομαι από ποιον μπορεί να προέχεται, αλλά η έκπληξη είναι πάντα εκεί και σε περιμένει. Έχει πάρει τη νομική οδό και περιμένω να αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε αρχικά η Φανή Χαλκιά για την επίθεση στο beach bar.

«Ακόμα περνάω δύσκολα με τον σύζυγό μου αλλά είναι πολύ δυνατός, το πρόσημο είναι θετικό. Πηγαίνουμε καλά, τον πιστεύω πολύ και νομίζω αυτό είναι που μου δίνει δύναμη.

Είναι σε κέντρο αποκατάστασης ακόμα. Μέρα μέρα πηγαίνουμε. Είμαι δυνατή γιατί τα παιδιά δεν είναι ωραίο να έχουν μια δραματική φιγούρα στο σπίτι», τόνισε η Φανή Χαλκιά για τον σύζυγό της και είπε στη συνέχεια για τα παιδιά της: «Δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς τι συμβαίνει, αλλά τους είπα την αλήθεια. Τον έχουν δει, είναι αισιόδοξα, όμορφα».

To άρθρο Φανή Χαλκιά: «Ο σύζυγός μου είναι σε κέντρο αποκατάστασης, δεν είναι ωραίο να έχουν τα παιδιά μια δραματική φιγούρα στο σπίτι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ