25.1 C
Volos
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Ζ. Μακρή: “Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το 2%

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός 4,7 βαθμών ταρακούνησε τη Ρόδο

Σεισμική δόνηση ταρακούνησε τη Ρόδο, το απόγευμα της Τρίτης.Σύμφωνα...

Αυξάνεται ο απολογισμός των θυμάτων στον Λίβανο με 41 νεκρούς και 124 τραυματίες

Ενώ οι συγκρούσεις του Ισραήλ με τον Λίβανο κλιμακώνονται,...

Φωτιά στο άλσος στο Πεδίο του Άρεως

Τους «κούφανε» ο Τζιτζικώστας, η «βόμβα» του ΣτΕ,...

Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού τα αποτελέσματα εισαγωγής όσων υπάγονται στο ειδικό ποσοστό 2% της καθ’ υπέρβαση εισαγωγής των υποψηφίων πληγεισών περιοχών στα ΑΕΙ.

Η κυβερνητική μέριμνα, που εκφράστηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και αποτυπώθηκε στη με αριθμ. Φ.253.2/106274/A5/17-09-2024 (ΦΕΚ 5272 Β’) απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη, ολοκληρώθηκε, με τη δέουσα προσοχή και επιμέλεια κατά το αδιάβλητο των Πανελλαδικών εξετάσεων, προκειμένου οι υποψήφιοι του 2024 των περιοχών που έχουν πληγεί, εξαιτίας φυσικών καταστροφών, να προχωρήσουν στην εγγραφή τους στις σχολές και στα τμήματα εισαγωγής τους.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ακολούθησε μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών ελέγχου και επιλογής για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων από περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές και συμμετείχαν στις πρώτες μετά το συμβάν πανελλαδικές εξετάσεις που διεξήχθησαν τον Ιούνιο του 2024 και η διαδικασία εγγραφής  περιγράφεται αναλυτικά στο https://www.minedu.gov.gr/news/59819-15-10-24-anakoinosi-apotelesmaton-eisagogis-stin-tritovathmia-ekpaidefsi-ton-ypopsifion-perioxon-pou-epligisan-apo-fysikes-katastrofes

Η Υφυπουργός Παιδείας εύχεται στις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές καλή πρόοδο στο ακαδημαϊκό περιβάλλον και καλή επιτυχία στους στόχους τους.

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ