21.8 C
Volos
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» καταδικάζει την προσπάθεια τρομοκράτησης των φαντάρων

Date:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Η ΕΛΕΑΝΑ ΚΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ

Ένα μεγάλο βήμα στην ενασχόληση της   με το Βόλεϊ...

Διακοπή νερού σε περιοχές του Βόλου

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω βλάβης σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό...

Τρ. Γκογκινούδης: Τον λόγο έχει η δικαιοσύνη

Σε ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης, απαντώντας σε...

Ηλίας Κασιδιάρης: Κατέθεσε νέο αίτημα αποφυλάκισης

Νέα αίτηση αποφυλάκισης αλλά και προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...

Την προσπάθεια τρομοκράτησης των φαντάρων από την Κυβέρνηση καταδικάσει ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας».

Αναλυτικά το ψήφισμά του:

«Ως Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» συμπαραστεκόμαστε και είμαστε αλληλέγγυοι με τους νέους στρατευμένους που εκφράζουν με κάθε τρόπο την εναντίωσή τους στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, στη γενοκτονία που διεξάγει το Ισραήλ στην Παλαιστίνη, την αιματοχυσία στο Λίβανο και τη γενικότερη ανάφλεξη στην περιοχή μας, που προετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ μαζί με το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ.

Οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά το πόσο επικίνδυνη είναι η απόφαση της κυβέρνησης να στείλει άλλη μια φρεγάτα στην Ερυθρά Θάλασσα, να διαθέσει το στρατηγείο της Λάρισας για να προσφέρει κάλυψη στους μακελάρηδες.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θ. Πλεύρης και του ΣΥΡΙΖΑ Π. Παππάς στοχοποιούν φαντάρους ζητώντας την τιμωρία στρατευμένου επειδή εξέφρασε δημόσια την αντίθεσή του στην εμπλοκή της χώρας μας στους πολέμους και την αλληλεγγύη του στους λαούς της περιοχής. Όπως ακριβώς κάνουν και τα κόμματά τους που έχουν πλήρη συμφωνία με την εμπλοκή της χώρας μας.

Αποτελεί δικαίωμα των νέων στρατευμένων να λένε ελεύθερα τη γνώμη τους και να συμμετέχουν σε διαδηλώσεις, πορείες, σε εκδηλώσεις ενάντια στην αποστολή οπλισμού στην Ουκρανία, στην αποστολή φρεγατών στην Ερυθρά Θάλασσα, ενάντια στη γενοκτονία στη ΓΑΖΑ και στο ΛΙΒΑΝΟ.

Το εργατικό κίνημα της χώρας μας απαιτεί τώρα τέτοιες προσπάθειες να σταματήσουν άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, και ως τέτοια μοιράζονται και εκφράζουν τις ίδιες αγωνίες και διεκδικήσεις.

Καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, να καταδικάσουν την προσπάθεια τρομοκράτησης από την κυβέρνηση των φαντάρων που εναντιώνονται σε όλη τη χώρα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους πολέμους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Το ψήφισμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία 6-2»

Περισσότερα Εδω

spot_img

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Εγγραφείτε στο Newsletter

- Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα
- Δεν θα ξαναχάσετε ποτε μια σημαντική είδηση

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την [link]πολιτική απορρήτου[/link] μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ